Friday, 28 December 2012

Lunch kat Yati Ayam Percik.

Asslamualaikum w.b.t,
Hye smua & salam jumaat kpd seluruh umat Islam. Hari nk share tempat yg paling best bg sesiapa yg nak makan nasi kerabu @ ayam pericik. Destinasi yg patut anda kunjungi! Sebab sy dh berpengalaman makan kat cni & makanan kat sane mmg best giler. Sy bg 5stars lah! hehehe. Best loh dpat makan free sbab akak yg belanja,well kita dh nk balik dh kat kampus xlama lg,so ap yg sy mengidam tu alhamdulillah dimakbulkan. Harga tu ok je,kira mmg lojik la dgn 3 org makan,RM30 sumtim. Bg sesiapa yg nk dtg @ mencuba makan kat area ni,bolehla ye. Ceh,promote plak. Tp xpe la,asalkan apa yg kita makan tu puas hati kan. :)

Ni gmbar2 yg sy snap smsa otway nk p sane & after dh smpai sane. XOXO









No comments:

Post a Comment

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)