Saturday, 29 December 2012

Return back to campus.

Assalamualaikum w.b.t,
I hve been return back to my second place which is Kuala Tererngganu home. Hoorey! & Alhamdulillah smpai dgn selamat. Naik bas sp bumi pd pkul 11pg, tu pum bas tambahan sbab tiket bas dh habis. huhu. Mjurla ad tiket gak,kalau x mmg kena ambik tiket pkul 8pg la,awl sngat tu nk tinggalkan family yg tersayang & tido.kekeke. Drp pkul 11am-2pm, mmg lega la after jijak kaki kat bus stand tu bila xtahan sngat naik bas tu, macam naik kuda je.

Tatkala smpai, trus letak brg2 kat tmpat duduk then trus duduk mcam org sesat je. Pening kepala yg teramat sngat, tmbah2 lg xcall sape lg yg nk p hantar ke umah sewa. Well, sorang2 kan cam tu la hidup kena berdikari. Tp, alhamdulillah terjumpa si fatma comel, kira ad teman la jgak kan. After that, try call prebet2 tp smunya bz,last2 ade pak cik prebet kat bus stand offer nk hntar dngan bayaran rm15 utk dua org. Pastu proses tawar-menawar,jadik rm 12 je. Hehehe. so, bukan beli brg je we need to bargain the given price.



Sebelum tunggu p.cik tu, kami dapat newspaper BH free tau. Wah, rasa macam sronok gler dpat benda free2 ni kan & pd masa yg sama senyum sinis jgak. huhuhuhu. Tp, juz baca main page & last page je. Dh tau matlamat newspaper tu ape. Tp ap yg menarik kat last page tu, yg pasal Norizwan selaku Ultras Malaysia & penyokong bola sepak Malaysia memohon presiden FAM melepaskan jawatan beliau! Wah,mmg berani punye smngat & usaha dlam memperkasakan bola sepak Malaysia. Bg sy, 100% sngat skong supaya ad perubahan pd FAM sbab cara pemikiran yg kuno yg diorang bawa ni xbwak kemana kita punya bola sepak. Based on Norizwan, stakat ni Malaysia mampu main kat AFC je yg level paling high bukan yg liga2 atasan. Tu je la kupasan dlam hati sy psal bola ni.hehe. Finally,both of us arrived safely at our love place. Yg fatma kat hostel & sy kat rumah sewa tercinta.






No comments:

Post a Comment

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)