Monday, 28 January 2013

Go home Editor! You're Drunk.

Assalamualaikum w.b.t,

Top recent news kat fb pasal newspaper problem, bila baca artikel tu mmg nk gelak sampai pecah perut. Lawak giler doe! Nak salahkan sape pasal benda yg berlaku ni? Editor xckup tidur kot smpai mengarut tahap gaban je artikel diorang, xpum gaji xmasuk lg.hoho. Before this Utusan Mlysia punya artikel psal keistimewaan Justin Bieber, tp diagram plak psal perkampungan, adoyai. lawak den.

 ###Newspaper Utusan Malaysia 3 January 2013.

Bila baca artikel ni rasa macam sedikit aneh, try pikir positif maybe ad kot perkampungan yg bernama Justin Biber, tp pikir2 mmg editor ni tersilap la kot. Ade ke patut boleh jd camgini, bila baca je rasa nk pecah perut .huhuhu. Well, as human being we can't avoid by doing mistake kan, so biar je lah.

Tapi metro hari ni, 28 Januari 2013 plak yg buat lawak, adoyai. Mmg yg ni lagi la lawak, ap kaitan dgn Najib Razak ni? hahaha. Mungkin editor ni taksub sngat kot dgn pm, well tarikh nk mengundi dh nk dekat.hehehe. Kontroversi betui la newspaper skrg ni, kasihan kat mama Rosmah bila baca newspaper ni. mesti gadoh bsar dgn Abg Jib, main kayu 3 dgn Che Ta.HAHAHA

###Go Home Metro, You're Drunk!

Yg ni plak trolled drp Malaysian Gags, lgi la lawak.huhuhu. Sabar je la Mama, nk buat camne Abg Jib mama punya mmg hot.haha. Kena saman la metro kjap lg sbab dh hancurkan hati Big mama ni, ape pum xboleh blah he.hahahaha

#### More trolled from Malaysian Gags https://www.facebook.com/MalaysianGags?fref=ts

2 comments:

  1. Lol. Apa bangang editor tu. Kasihan kat Mama Ros kiter.hahaha

    ReplyDelete
  2. Hehehehe. Itu la pasal, mengamuk Big Mama nanti.

    ReplyDelete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)