Thursday, 31 January 2013

I Wanna be a smart Hacker!

Assalamualaikum w.b.t,

Good afternoon uolls, di malam hari Khamis yg indah ni, dh baca ke yaasin? Kalau sudah bagusla! Malam yg indah dek kesunyian sbab half of my housemate pergi lawatan, so ade beberapa org je kat rumah sewa ni. Then, roomate plak suka sngat lepak kat bilik sebelah, pastu tinggal kite je sorang2 lam bilik ngadap laptop.huhuhu. Sometimes, buat2 mcam i'm smart hacker, well bila org tngok mcam terkejut je betapa terenya sy. muahahaha. Hakikatnya, benda tu simple je, bdak2 pum boleh buat la benda2 tu.

Hurm, bila mengadap depan komputer, mesti ade benda yg nak buat, especially doing this thing which is speed up my internet access. Yg command and guna speed accelerator internet software je, tp kalau expert hacker conpem lg ganas diorang punya software. Tp, my surrounding people dh tabik dh dengan kepakaran yg sy ade, hehehe. Bukan nk bangga, tp bangga la jgak. keh2. Tapi, kalau la diberi peluang belajar psal komputer or hack secara halal tu nk try la belajar. Hack secara halal? Maksudnya bukannye nk hack fb, computer org lain or so on, but benda2 yg menguntungkan diri sendiri je la, dari segi speed up my internet access and so on. Kalau yg need a spy pum boleh la jadikan sy as new spy, so boleh bljar bnyak benda :)

Figure kat bawah ni adalah wireless Network watcher, so boleh la check sape yg guna wireless kat umah kita. This software very well suit to the kaki download yg baik hati macam sy because this software function as a guidance to check weather ramai xpengguna yg tngah on9. If ramai yg on9, so xpyh nk gatal2 download la sbab kena la memahami perasaan diorang bila ad salah sorang yg sedut line thap gaban, smpai sejam still loading, sape yg xmarah kan?? kan2. So, kdg2 rase cuak jgak bila on9, pastu loading lama tahap gaban, rasa nk lempang je yg tngah2 download time 2 sbab almost hosemate ni guna internet, mesti la lembap macam siput. Kalau nk download pum, tngok time la brader. Xkan la time ramai yg on9 time tu jgak la engkau nk sedut line smpai yg lain ni rasa geram thap menggila. So, pandai2 la ada software ni kalau nk download eah, so xmenyusahkan hidup lain memandangkan 1 housemate byar bil wifi kan2. hehehe. Sorry la kalau kasar sngat skit ayat ni. Peace ;)

###Wireless Network Watcher

Manakala yg kat bwah ni plak software nk lajukan internet. Dari segi effective tu bolehla, sbab barang free xkan la nk gempak sngat kan. hehehe. So, ni lah yg dikatakan i'm smart hacker at the lowest level among yg expert punya.muahahah
###Speedconnect Accelerator

No comments:

Post a Comment

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)