Friday, 22 February 2013

Lunch Hour at Pizza HUT

Assalamualaikum w.b.t,

Salam Jumaat to all of Muslims over the world and have a nice day ;). Alhamdulillah, praise be to ALLAH sbab selamat smpai rumah lepas mengisi perut kosong. Erkkkk. Kenyang giler doe, lpas makan pizza, 1 set utk 3 org sbgai tanda kesyukuran kami diatas segala usaha dan kejayaan kami semasa mini projek BIO320 sem lepas. So, duit yg kami dapat sbgai the best mini project among the best, kami belanjakan dngan lunch kat pizza. Total up RM59.15 lpas tax, service and so on. Mak aii, mmg buncit giler perut lpas makan benda ni, al-maklumla pizza, spagetti, pasta & mkanan2 yg kita org order smuanya tinggi nilai karbohidrat, so lpas mkan 2, 3 cubit pizza dh rasa kenyang sesangat2 dah.

Then, kami kuatkan hati dengan meneruskan perjuangan utk habiskan 1 set meal pizza tu utk elakkan membazir. Xbaik membazir, amalan syaitan tu! However, a cup of mushroom couldn't completely eaten sbab perut kiteorang dh nk pecah derr, so tinggal je la. After that, we go to the next destination which is big apple stall, then cik tiey belanja 4 biji donat utk setiap sorang. Baik x cik tiey? hehehe. Actually, belanja diorang ni semua sbab cik tiey dh janji kalau kami dapat A dlam subjek bio sem lepas, cik tiey nk belanja makan big apple. Tapi, xkesempatan nk belanja sem lepas sbab pokai, so postpone dis semester even sem ni lagi pokai. huhu. Ni pum guna duit syiling dlam tabung, pasti pi tebus semalam. hihihi. So, ni je la gmbar yg cik tiey nk share, korang jngan jelez eak. huhuhu

####First time upload gmbar buat mulut duckface, tapi muka cik tiey still such as normal human being kan, xnmpak mcam itik cket pum kan2. hehehe




#### 1 jug besar air pepsi just utk 3 org jer! Cik tiey hampir pengsan sbab kena habiskan air pepsi ni, perut pum kembung derr.












4 comments:

  1. amboihhh kiah..
    heaven nyer korang
    hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ia lah mat oi, celebrate party with sutina and nurul husni nurul husni. hahaha

      Delete
  2. Untungla dapat makan pizza. huhuhu

    ReplyDelete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)