Saturday, 9 March 2013

Dinner DISA

Assalamualaikum w.b.t,

Sekarang Cik Tiey malas betoi nk update blog, sbab bz sesangat2. Adoyai. 2 hari yg lalu Universiti Cik Tiey under DISA |Diploma in Science Association| buat dinner yg bertemakan "blocking". So, setiap org kena bayar RM7 kalau nk join event tu. Tapi, Cik Tiey xde mood ckit pum nk join event ni sbab skrg ni kan dah part 6, so pikiq nkk retired terus la tambah2 lg mood tu xde. Mesti xde feel! Tapi, disebabkan ramai sngat yg xpegi event tu, so Puan Zilda as my CHM361 lecturer a.k.a koordinator program suruh kiteorang smua pegi sbab ni last event yg kiteorang kena join. Puan Zilda tanye sape yg xnk pegi kena bg alasan, manakala yg nk pergi boleh balik. Disebabkan tu, ramai bdax2 yg xsew gi tu smua nk gi especially geng2 sivik tu. hahaha. Tergelak jgak tngok diorang berpusu2 byar tnda nk pegi sbab takut dgn Pn. Zilda.

Akan tetapi, al-kisah lain plak yg berlaku. Cik Tiey dengan berat hati gtau la yg sekarang ni tengah pokai, sbab kena byar umah sewa so xleh pegi. Suddenly, Puan Zilda pum keluarkan purse pastu gtau nk tolong bayarkan then Cik Tiey hampir kaku dan cik Tiey cuba menhalang puan dari bertindak sedemikian. Tapi xberhasil sbab puan gtau, disebabkan dia dah bayar so cik Tiey kena pergila walaupun dengan berat hati. Yang penting ikhlas walaupun dh try adapt ceriakan mood bila dh ade dalam dewan malam tu. So, cik Tiey pakai baju kurung moden biasa2 je, the others colourful. Macam model sorang2 wei. Malu den, tapi buat2 xmalu campur dengan perasaan yg agak bercelaru and moody ckit.

Ni lah gambar2 yg sempat snap lepas try adapt dengan surrounding. hihihi.



#### With roomates |Merlin,Eda & Mimi|



#### First meal that have been taken & secret for the next.kikiki




#### Puan Munirah with Science students Heroes


#### With king of block night theme DISA @afiq


#### Classmate shock snap |Earthquake photoshoot|


##### My bestie @ roommate |Besides me is the real queen on that night| :D



#### Classmate yg cun melecun except me la


##### Ayu a.k.a mak cik puyu. keh2 :p


#### With my bestie 4 eva Ayu & Ika


##### Jarak yg amat jauh |Queen with normal people|


#### Queen of block night theme DISA


##### Suasana dalam dewan



No comments:

Post a Comment

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)