Wednesday, 27 March 2013

Morning :)

Assalamualaikum w.b.t,

Morning & have a good day. Today, terpaksa berperang dengan katil yg lagi empuk dari roti2 big apple tu. muahaha. Amalan tido lepas subuh tu dijadikan tabiat especially budak2 sekolah macam kita2 ni. Kita pum cam tu lah jgak. Tapi org2 tua selalu gtau jangan tidur lepas subuh! Sebab? rezeki xmasuk?? Yup. Sebab org2 tua zaman dulu2, bangun awal2 pagi lagi pastu bersiap2 nak cari rezeki untuk keluarga. Tambahan pula, bangun pagi2 bagus untuk awek muda. Tapi bangun pagi2, gosok2 gigi pastu tido pulak tu memang mengawet muda la. huhuhu.

Alhamdulillah, hari ni walaupun bangun pagi ku dikejutkan oleh protista, tetibe entah! Pastu, terus bangun, solat subuh, breakfast, basuh baju & sekarang create new entry kat blog. Keh2. Sorry lah, Cik Tiey pagi2 butak cam ni xboleh lg nk start study sbab otak ni still in sleep mood, so better do other thing untuk fresh up dulu. Korang camner? Mesti lepas celik mata trus tngok nota kan? Amemang! Ramai kot student life camtu, unless budak2 Medik tu ok la, tp kawan2 Cik Tiey ade je camtu. Tertekan giler kot tngok diorang. Cik Tiey mmg ckit pum xboleh buat cam tu, stress weh hidup camtu. So, ape kate kita bangun pagi2, pastu buat ape yg patut yg menjadi kewajipan kita sebagai hamba ALLAH iaitu solat subuh la. Pastu mandi, then breakfast which is among the most important thing to gain energy. Ok. mata Cik Tiey nii dah celik2 luas, so tunggu siap kain dalam mesin basuh, pastu jemur & study.

Harapan Cik Tiey hari ni, semoga ALLAH mempermudahkan urusan Cik Tiey dan kawan2 semua. Bye2 :)

#### Cik Tiey & Teletubies semua wish a good mornim to all of you, Have a nice day guys...


No comments:

Post a Comment

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)