Wednesday, 27 March 2013

Yayasan Sime Darby Scholarship

Assalamualaikum w.b.t,

Selamat tengahari korang! Bz betul ye Cik Tiey ni dengan blogging ni, macam la blog ni hot. Tapi semua tu "do i care'?? Hehehe. Yes you have to care as long as you are trying to attract readers from over the world. Ok. Let move on my purpose, which is about scholarship. Sape2 yg nk apply scholarship tu, especially adik2 yg baru je fresh dapat result SPM 2012 ari tu, sila lah kunjungi laman web ini kat bawah skali tutt... Yayasan sime darby scholarship! Agak loaded kot kalau dop, i think so la. hehehe. Try ye kawan2 semua, mane tau kalau lah ade rezeki In shaa ALLAH dapat.

Tarikh tutup pun xlama dah tu, so cepat2 isi sebelum terlambat. Cik Tiey pum mencuba nasib gak ni, tapi disebabkan last2 minute, campur dengan agak complicated ckit tu Cik Tiey rasa....(Sambungkan ayat).hehehe. Kalau nk seribu daya xnk seribu dalih! So, good luck ye adik2 & kawan2, pilih lah kategori yg mana 1 anda layak and all your best i wish to all of you.

Link Yayasan Sime Darby Scolarship:


1 comment:

  1. I might want to thank you for the endeavors you have made in composing this article. I am trusting the same best work from you later on too.. sime darby scholarship

    ReplyDelete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)