Monday, 29 April 2013

Happy Birthday To Meee :)

Assalamualaikum w.b.t,

Pada 27 April, genap lah umur Cik Tiey 21 tahun. Wahh!! Titew dah tua! 1st thing i though is, i'm getting older and at the same time, calling of death also getting closer. Alhamdulillah praise be to Allah, kerana limpah dan kurnianya, diiriku ini masih diberi peluang untuk hidup diatas muka bumi mu ini. Allahurabbi. Tatkala 21 tahun, adakah sudah bnyak amal2 kebaikan yg sudah dilakukan? Adakah ia mampu untuk menjauhi diri ini dari azab neraka yang pedih?? Allahirabbi. Ampunkanlah dosa hambaku ini selama hidup diatas muka bumi mu YA'ALLAH.

Menghirup udara dengan penuh nikmat dan kesyukuran terhadap illahi. Saat bahagia menyambut birthday with my beloved family. Birthday tahun ni xde kek, sebab xsempat nak beli time celebrated 2 hari yang lalu kat Taman Chukai Utama, Kuala Terengganu. Plan nak celebrate birthday kat Pizza Hut, tapi full delivery plak. So, celebrate kat KFC je la even hati ni berat sngat nk pegi coz i hate so much korean kfc! xsedap lasum. Tapi sebab dah xde tmpat dah, lagipun xfamiliar ngan kawasan tu so celebrate kat KFC Je.huhuhu. Thanks to my sister, brother and my mum for treat me. To my beloved sista, thanks for the gift!







2 comments:

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)