Tuesday, 2 April 2013

Manusia mudah lupa!

Assalamualaikum w.b.t,

Di sini saya nk luahkan perasaan saya yang sudah lama terpendam. To my readers, listen carefully. Ececece. Ketidakpuas hati yang telah melanda disebabkan seseorang ini. Harap mohon terasa. kui3. Recall back to my muda mudi hood dulu, kerana satu posting "gambar" ia telah memutuskan silaturrahim kita, sampai kawan2 yang terdekat mengecam disebabkan amat lah bahlol orang itu post gambar si dia yg memaki baju t-shirt, berseluar dan memakai tudung tiga segi sibar ke atas bahu, nampak paras dada. Oleh itu, pengupload ni adalah seorang insan biasa, dimaki, dihamun.

Dan detik2 bersejarah itu akan menjadi memori yg paling bersejarah. Serius eah. Yeee..Tapi hari ni, dia tu xsegan2 pulak post/upload photos yang mana lebih teruk dari memori yang mengamit sesangat tuuuut. Malah seolah bangga la dapat upload gambar tu, especially yg xmenutup rapi la. Oh itu lah dinamakn manusia. Mudah lupa. Nama pum 'manusia' yang berasal @ diterbitkan daripada nasiya kalau xsilap, dalam bahasa arab yg berbunyi lupa. Oleh itu, berakhirlah luahan perasaan kecamuk kecamik yang masih terpendam akancmemori itu. Xkisahlah, hak saya seksi" Kata rozita che wan. kui2. Ok. Kalau dia jawab macam Kak Ta jugak tu, boleh la kejap lagi jadi pelakon dan model. Nampak nak shangattt. Ok bye.

###Entah pape tau luahan perasaan"saya". Oh duka :)

###Maybe kalau dia terasa, mesti dia bg respond macam ni. kui3


No comments:

Post a Comment

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)