Tuesday, 2 April 2013

Oh OBE!

Assalamualaikum w.b.t,

Alhamdulillah. Akhirnya baru dapat tarik nafas panjang2, goyang kaki ckit lepas paper bio. Sebelum ni dah study bagai nak, tido 3 jam je, mandi xlena, makan xkenyang dan semua perkara org2 yg putus cinta dapat Cik Tiey alami. Dan ari ni, berakhir sudah setelah paper bio pergi berlalu dengan penuh duka, kecewa. Oh tidakk!! Adakah peluang untuk Cik Tiey dapat 4.00 plat sem ni masih terbuka luas?? Hanya mampu berdoa kepada DIA yg satunya2 maha besar, lagi maha mengetahui. Bio as my second paper, and the most difficult rather than the 1st paper. Oichhh..

Sbab kami leading OBE! Which stand for Outcome based learning.. First time Cik Tiey menembak dalam dewan peperiksaan secara membabi buta. Wah kita sebelum ni xpernah menembak la? hahaha. Sebelum ni ade je, tapi tu shoot bukan menembak secara mem####. Type skali sudah.kui2. Soklan xdi buat Cik Tiey nak pengsan sbab yang boleh jawab especially objektif, boleh lah kira 1,2,3..Stress2. Emosi sama je sebelum dan selepas exam. Eah Cik Tiey xpaham la! Mentang2 kiteorang leading OBE, habis smua format2 ko nak tukar2, pastu entah paper la soklan yg diberikan tu.

Benda dah lepas tetap lepas. Cik Tiey sangat2 terkilan. Oh my biology! Cik Tiey dah berusaha demi kamu, makan pum xckup, tido pum! lagi la. Hari2 mimpi sebab sangat2 tergila2 kan Mr Bio, tapi rezeki hari ni cam ni je. -.-. Sob2. Nak 4 plat.huhuhuhuk. Mum! Titew nak nanes ;(



No comments:

Post a Comment

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)