Friday, 19 April 2013

Sinetron Indon Lagi

Assalamualaikum w.b.t,

Salam Jumaat semua, semoga Allah merahmati dan mempermudahkan urusan kita pada hari ini. Hye u olls! Cik Tiey ni dah xde kejo, jadual harian same jerk dari Ahad hingga lah berpusing balik ke hari yang sama. Pasti di saat jam pukul 5.30pm, Cik Tiey sudah mengadap dihadapan tv untuk menonton cerita sinetron Indonesia yg terbaru iaitu "Binar Bening Berlian" yang skrg ni dah masuk episode ke 18. Cite ni yg telah mengantikan BCL "Bayu Cinta Luna" dan pelakon utama dalam citer B3 ni ialah Asmiranda sebagai Berlian. Comel woo si idum mancung ni, putih dan menawan gitu.

Tapi, dalam citer B3 ni ada sedikit kelainan dari BCL yg mana pelakon yg memegang watak jahat dalam citer ni berlakon sebagai watak baik, manakala pelakon watak baik pulak memegang watak jahat. Overall cerita, nampak macam best je, tapi pandai2 lah agak citer Indon tentang jalan cerita dia.hehehe. Berbelit2 ckit jalan cerita dia. Ape pum selamat menonton yer semua!






No comments:

Post a Comment

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)