Thursday, 30 May 2013

GILA GILA Giveaway by Alja

Assalamualaikum w.b.t,

Jom join GA ni walaupun hari ni merupakan last day untuk kita join. Why not try, kot2 menang.hehehe. Klik sini nak join: sini

Abaikan tarikh kat bawah tu, sebab last day hari ni tau 30 May 2013, before 11.59pm. Jom2 join!



Hadiah Bagi Pmenang Yang Bertuah :)

Tudung / Shawl = 11 Pemenang
Baju Tidur Mickey = 3 Pemenang
Topup RM5 = 4 Pemenang
Topup RM10 = 5 Pemenang 
Felt Bookmarks = 5 Pemenang
3D Frame Craft = 1 Pemenang
Jam = 2 Pemenang
Tomatox = 3 Pemenang
Iklan + Review = 4 Pemenang
Bracelet = 1 Pemenang
Rantai = 2 Pemenang
Header = 3 Pemenang
Doodle = 3 Pemenang
DVD Superjunior = 1 Pemenang
Keychain Felt = 2 Pemenang 
Baucher Diskaun 10% = 2 Pemenang
Komik = 1 Pemenang

#2 hadiah pilihan Cik Tiey:

Tudung/shawl & Baju tidur Mickey

Taq:

KLIPS

Assalamualaikum w.b.t,

Hye! Kalau korang dah join 8share.com, so ape kate korang just klik kat bawah tu ade button klips!
Korang tau x ape tu klips? Haaa, Kalau korang nak tiket cinema free, korang just share movie yang ade label "free pass" sahaja and share lah kat mane2. So, kalau ramai yang klik, so semakin luas lah chance korang nak menang tiket yang korang share tuu.


Cik Tiey dah menang, 2 tiket "Epic" latest cartoon movie tau. Tapi kat Kelantan xde cinema, so simpan je lah tande kenangan.huhuhu





Wednesday, 29 May 2013

Segmen Top Up by Siti Aisyah Khalil

Assalamualaikum w.b.t,

Jom join segmen ni. Klik sini nak join: "****" 

Hadiah-hadiah menarik untuk Si Bertuah

1.Top Up RM5 - 1x
2. Top Up RM10 - 1x
3. Top Up RM5 (Maxis) - 2x
4. Mystery Gift - 16x


#Pemenang dipilih menggunakan Random.org & berakhir pada 2 June 2013. Jom sertai selagi masa masih ade :)

Monday, 27 May 2013

Pizza Hut Double Sensation Best ker??

Assalamualaikum w.b.t,

Jika KFC sekarang ni asyik duk promote Korean spicy, lain pulak Fast food restaurant Pizza Hut ni. "Double Sensation Pizza" semestinya menarik perhatian pengemar2 fast food especially peminat tegar cheese kan! Ce korang tengok gambar iklan pizza hut ni, memang best giler kan dengan cheese nya yang tegolek kat luar tu, pastu hiasan atas tu yang awesome! Fuhh. meleleh air liur dibuatnya. Best sangat ke der???


Cik Tiey dah try la, biasa je la. :( Sedih la plak, asyik tertipu je ngan iklan diorang. Pizza yang dibeli xmacam yang terpampar diatas tau, xtaula maybe yang atas tu 1kg cheese kot dia guna.hehehe. Sebab tu tarik nampak camtu.Hari Sabtu yang lalu, my family & Cik Tiey menjamu selera dengan menempah large double sensation pizza, regular hawai chicken pizza & spagetti, total up RM61. So, kami dah rasa keenakan pizza ni  ! Agak sedapla, macam pizza yang lain je, cuma extra cheese kat tepi, tu je beza dia.











Sunday, 26 May 2013

"Badan sihat, otak cergas"

Assalamualaikum w.b.t,

"Badan sihat, otak cergas" quote yang selalu kita dengar kan. So camner korang realisasikan quoted ni? Taking balance diet? No smoking or what? Family and Cik Tiey conpem la jogging. hihihi. Best kot jogging especially bila ada family or members. Sambil jogging boleh jgak main2 tau. Kalau kat Kuala Terengganu, mesti korang jogging kat Bukit Besar & taman depan Mydin Mall Ghanu kan. Kalau sini, kat Kelantan of coz la jogging kat Taman Tengku Anis. Jogging@berjalan adalah cara yang terbaik untuk mendapatkan bentuk badan yang ideal.

Selain dari jogging, korang boleh jgak shoot2 photos & cuci2 mata la.hehehe. Sane bukan korang sorang je jogging, awek2 cun, abang2 hensem & banyak lagi.hehe. Jom lah join bro & gegurls! Best kot.






Special Giveaway by Syazlia & Diana

Assalamualaikum w.b.t,

Hye bloggers semua, jom join GA yang meletup ni! Banyak hadiah ditawarkan tau, mane tau kot2 anda antara pemenang yang layak untuk bawak pulang salah satu hadiah yang ditawarkan! Yang paling best, anda semua berpeluang untuk memilih hadiah yang anda suka. Paling maximum 2 hadiah. Jadi apa lagi, jom la join!

Klik banner untuk join tau:


Senarai Hadiah yang AWESOME!
- 5 Doodle by Miss Wawa
- 2 Header by CikJariManis
- 2 Tudung bawal by 4u Muslimah
- 2 mask muka by Anis
- 1 Novel by Anis
- 1 cursor by Zahirah *Design mengikut kehendak pemenang
- 2 long necklace by Miss Firaa
- 1 tudung ready made by Pemborong
- 1 Minuman BerryRich by Serbaneka
- 1 hadiah misteri by Cik Teha *Misteri gila tau!
- 1 MP3 by Hafizah
- 2 topup RM5 by Hafizah
- 5 tudung bawal tribal by De Bawal
- 2 topup RM10 by Mysara
-2 Keronsang Reben by Siti Zawiah
- 6 tomato, 6 appeltox, 6 shiseido by Anseneda

Wah, lebih dari 25 pilihan hadiah untuk dipilih. So, Cik Tiey pilih:
MP3 & Tudung Bawal Tribal

#Jom join, due date GA ni 31 May 2013. So sempat lg nak join :)

Saturday, 25 May 2013

Interview session for YSD Scolarship

Assalamualaikum w.b.t,

First of all, praise be to ALLAH S.W.T kerana tersenarai dalam senarai pendek biasiswa Yayasan Sime Darby dan berjaya ke peringkat ke 2 dan perlu menduduki Phone Interview. 

About YSD Phone Interview

1. Phone Interview is the 2nd level of YSD scholarship selection process after the shortlisting process. For this assessment, candidate will receive a phone call from an assessor between 9.00am-6.00pm between in one of the date mentioned in the table below. During this period, we appreciate your kind cooperation to pick-up the phone call from an unknown caller as it would probably come from one of our assessors who are trying to reach you for the assessment.

2. The phone interview will take about 10-15 minutes (Aduyai, lamenya kena bergayut untuk interview session ni, takut2....)

3. Candidates will be assessed on their English proficiency level and communication skills. (Oh my ALLAH, Hanya engkau tempatku berserah & semoga dipermudahkan segala perkara)

Jadual untuk Cik Tiey take note..

Friday, 24 May 2013

8share.com

Assalamualaikum w.b.t,

Salam Jumaat semua kepada seluruh umat Islam. First of all, Cik Tiey nak introduce 8share.com atau sebelum ni dikenali sebagai says.com. Dalam masa 2 hari Cik Tiey join, duit dah mashuk RM2.80. Wah, untungla kan, just share link je, pastu sape2 yang klik kat link kite, automatik "One click, gain $0.20" in your 8share account. Bende senang camni jangan dilepaskan tau. Even 20sen, tapi pepatah Melayu ada mengatakan "Sikit-sikit, Lama-lama jadi bukit" kanx100!

So, sape yang nak join, just klik kat sini je. http://bit.ly/12uSDQs. (join tiey smilez on 8share now)!.


Thursday, 23 May 2013

Random Segment #4

Assalamualaikum w.b.t,

1st Big Giveaway Diari Sedetik Lebih Farisya

Assalamualaikum w.b.t,

Jom join contest ni korang semua!

Alhamdulillah..Syukur ke hadrat ilahi kerana dengan rahmat-NYa, Farisha berjaya menganjurkan
"1st Big Giveaway Diari Sedetik Lebih Farisha"
bersempena pertengahan tahun 2013
Kejap je masa berlalu,kan?

Pencarian Sponsor telah dimulakan pada 22/04/2013 dalam entry INI. Mula-mula nak mencari sponsor, teragak2 jugak takut tiada yang sudi sponsor. Tapi alhamdulillah, sponsor semua amat baik hati dan sporting! Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada sponsor-sponsor kerana menyokong 1st Big Giveaway ini

Jadi, pada hari ni, 15/05/2013 rasmilah pembukaan Big Giveaway ^.^ 
(sambil ambil mood potong ribbon merah..hehe).. 
Audience...Please Clapping your hands! :) Clap! Clap! Clap!!

Hadiah berjumlah RM 800.00 untuk dimenangi!! 
50 pemenang utama di cari!

Para peserta dikehendaki JUJUR ketika melakukan tugasan yang diberi. Semua tugasan adalah WAJIB sebab Hadiah yang akan diberi adalah berbaloi dengan usaha korang menyiapkan tugasan
(Seandainya korang menang Hadiah GA dari Sponsor yang terlibat dan didapati korang tak follow Blog/ like Facebook /add friend Facebook sponsor tersebut, automatik hadiah akan terbatal dan digantikan dengan pemenang baru)

Antara syarat-syarat penyertaan :-
1) Mempunyai blog dan Warganegara Malaysia.
2) Tinggal di Malaysia
3) Follow blog ini (untuk mengetahui update terkini GA)
4) Follow, Add Friend dan like sponsor.
5) Paling Wajib - Copy coding yang telah disediakan dan pastekan di ruangan HTML.
6) Letakkan URL entri di ruangan komen di bawah.

[1. klik pada Html 2. paste coding entry 3. tekan compose . 4 klik publish]  


Follow Blog Sponsor


WEEWEENNIE (follow guna Button, bukan Widget) 


Like Fan Page Sponsor





 Add Friend Facebook Sponsor


BEUTSKIN ESSENCE DATYN MIA 
NATURACTOR COLLECTIONS 
CAPTURE BOOTH 
MAKAN COKELAT ZAI 
NATURACTOR COSMETICS 
(**tambahan - sila like & share mana2 gambar produk dalam album sponsor Naturactor ini**)
MAKAN COKELAT ZAI 
NUR IZZUREEN 
SITI NOR AMIERA 

Klik Iklan Sponsor 
 (tunggu sehingga habis loading)


http://bit.ly/14ZrpY1
 http://bit.ly/ZP9QVX
http://my.sharings.cc/syaika/share/SmoothManageable/
http://my.sharings.cc/syaika/share/LibresseShineOn

Follow Twitter 



Hadiah-Hadiah Terhebat


Top Referral x 1

 1) Produk SNE (Excel Tea) bernilai RM75 + 1 hamper cenderahati bernilai RM20 + 1 keahlian percuma SNE
+
2) Jam Dinding Limited Edition (Customized) bernilai RM 25 + Percuma Baucer RM50 bagi pembelian Kad Kahwin
+
3) 2 pcs Book Mark Limited Edition Bear Comel


 Hadiah Cabutan Random.org


Vital Energy Q10 Lotion (Toner) + Compressed Mask bernilai RM 85 x 1 pemenang
Vital Energy Whitening Lotion (Toner) bernilai RM 80 x 1 pemenang
Serbuk Cheeze bernilai RM 75 x 1 pemenang
Set Kecantikan 3 In 1 Nour Ain bernilai RM 52 x 1 pemenang
Shawl Half Moon Sakura bernilai RM 45 x 1 pemenang
Mini Fondue Porselin bernilai RM 45 x 1 pemenang
Adjustable Slimming Belt bernilai RM 40 x 1 pemenang
Wangian Kasturi Puteh Syifa bernilai RM 35.90 x 1 pemenang
 Kain Pasang Cotton bernilai RM 30 x 1 pemenang
Jam Dinding Limited Edition (Customized) bernilai RM 25 x 4 pemenang
Chocolate Love Box bernilai Rm 25 x 1 pemenang
Shisheido Black Mask 5 pcs bernilai RM 18 x 1 pemenang
Top Up RM 10 x 4 pemenang
Top Up RM 5 x 3 pemenang
2 pcs Book Mark Limited Edition Bear Comel x 11 pemenang 
Baucer Anis Felt Craft 10% x 3 pemenang
Header Blog x 5 pemenang



Hadiah Saguhati Random.org

Review Blog x 8 pemenang

KLIK GAMBAR UNTUK LIHAT HADIAH

Rajin-rajin la korang promote GA ni ye sebab Farisha nak cari banyak pemenang!!
Di samping tu, korang berpeluang menang hadiah Top Referral bernilai RM 170!!

**Sepanjang 1st Big Giveaway ini dijalankan, akan terdapat promosi + hadiah percuma yang akan diberikan kepada pengomen yang bertuah oleh Para Sponsor! Nak tahu entry yang mana?
Tunggu! *-*

Tarikh Tamat  : 15/06/2013, jam 12 tengah malam
Pemenang akan di umumkan pada 18/06/2013

Sekian Terima Kasih 

 

Wednesday, 22 May 2013

Cara Nak Scroll Bloglist/Blog Archive

Assalamualaikumw.b.t,

Jika sebelum ni banyak tutorial yang ajar cara nak scroll Bloglist @ Blog achieve kena tick Expand Widjet Template kan! Tapi Cik Tiey dah seribu kali try, xboley2 buat sebab lepas klik kat >HTML xde pum kotak kecik untuk tick "Expand Widjet Template". Pening den dibuatnya gara2 xwujud box  macam kat bawah ni haa:


Sebab yang Cik Tiey punyer camni lepas klik kat HTML, kluar cenggini:


So, let me do a tutorial camner cara nak scroll Blog @ Blog Archive:

1.    Mula-mula sign in Blog atau klik kat Dashboard

2.Pilih Layout, then click Edit HTML

3. Check Expand Widget Templates (Tapi yg Cik Tiey punya box ni xwujud)

4. Cari code camni: <div id='ArchiveList'> or Archive

5. Atau nak mudahkan korang cari, just Ctrl + F, type “<div id='ArchiveList'> or Archive ‘, then click next

6. Jika korang dah jumpa <div id='ArchiveList'> or Archive, so korang tambah je, code yang kaler merah macam bawah tuu

7. Code penuh cam bawah ni  (Korang kena double click kat >:

<b:includable id='main'>
<b:if cond='data:title'>
<h2><data:title/></h2>
</b:if>
<div class='widget-content'>
<div style='overflow:auto; width:ancho;height:300px;'>
<div id='ArchiveList'>
<div expr:id='data:widget.instanceId + "_ArchiveList"'>
<b:if cond='data:style == "HIERARCHY"'>
<b:include data='data' name='interval'/>
</b:if>
<b:if cond='data:style == "FLAT"'>
<b:include data='data' name='flat'/>
</b:if>
<b:if cond='data:style == "MENU"'>
<b:include data='data' name='menu'/>
</b:if>
</div>
</div>
</div>
<b:include name='quickedit'/>
</div>
</b:includable>

8.  300px tu tinggi scroll box, Korang nak adjust pum boleh la

9. Blog list pum same je, korang just cari <div id='BlogList'> or Bloglist

10. Tapi sebelum tu, make sure korang copy code HTML yg asal dulu tau, takut2 la xjadik ke. Kalau tutorial ni xdpat membantu, korang just repast code yang asal je la

#Yang Cik Tiey dah jadik, tu pum main2 tekan je.hehe






Tuesday, 21 May 2013

Ricky Kim in Running MEN


Assalamualaikum w.b.t,

Tangan rajin menaip kerana dek kebosanan tanam anggur kat rumah. Menghabiskan cuti dengan melepak dihadapan laptop tengok Running Men reality show. Daebak! Let move to the main point, who is Ricky Kim? Budak2 kpok sure tau si jejaka hensem yang tinggal kat United State ni. Perhh! Hensem giler Ricky Kim ni! Bab kate gegurl kpop, he makes me melting. Hohoho. Sampai camtu eah. Tapi kehenseman, macho memang xde tandingan la dan senyuman dia memang menawan.hehehe. Lebih2 plak puji, nanti jelez si pembaca yang bernama "lelaki" plak kan.huhu

Let watching #Running Men episode 144, Ricky Kim sebagai artis jemputan as Mr Capable Man. huihuihui



##### His smile could makes girl melting :)




Temuduga Terbuka Operator Pengeluaran Di Pulau Pinang & Selangor

Assalamualaikum w.b.t

Satu lagi kerja kosong untuk dishare! To all of my members especially gegurl yang ada problem transport kalo nak keje, ape kate try mintak sini.


Klik sini untuk mengetahui dengan lebih lanjutKerja Kosong



Jawatan :         Operator Pengeluaran
Kekosongan :    L = 0, P = 0, L/P = 20
Kelayakan :       PMR/ SPM
Gaji:                RM900.00 (Tidak termasuk OT)
Keterangan :
•      Warganegara Malaysia
•      Berumur 18 – 50 Tahun sahaja
•      Boleh membaca dan menulis

Sila Bawa Bersama :
•      Kad Pengenalan
•      Sijil PMR/ SPM/ Berhenti Sekolah
•      Gambar Berukuran Passport (4 Keping)

Kemudahan :
•      Asrama Disediakan
•      Pengangkutan Bas Berhawa Dingin
•      PERKESO & EPF
•      Panel Klinik/ Pergigian disediakan
•      Elaun Kehadiran
•      Elaun Kerja Lebih Masa
•      Elaun Syif Malam

Temuduga Terbuka Di Syarikat Muda Osman Sdn Bhd

Assalamualaikum w.b.t,

For those especially fresh graduated from UiTm, dedicate to all of my members who are looking for job opportunities, here i come to tell you! Jom la wei join ramai2 temuduga kat Syarikat muda Osman SDN.BHD!

Klik sini Temuduga Terbuka Di Syarikat Muda Osman Sdn Bhd

Monday, 20 May 2013

"Give away by aqma Craft"

Assalamualaikum w.b.t,

Klik sini "Give away by aqma Craft" untuk join :)


Saya suka handmade craft kerana ia sangat comel dan mempunyai nilai kreativiti yang sangat tinggi. Malah, ia sangat sesuai untuk dijadikan sebagai gift untuk kawan-kawan especially untuk birthday diorang. Mesti diorang suka punyer sebab kecomelan handmade craft lain dari yang lain :)

Taq


Segmen Ke 2 Bloglist 24 Jam Oleh Akupenghibur.com

Assalamualaikum w.b.t,

Jom join segmen ni. Click banner untuk join k :)

Nasi Ulam Kampung Kraftangan Kota Bharu

Assalamualaikum w.b.t,

Kepada pengemar2 nasi ulam, Cik Tiey nak suggest satu tempat yang semestinya anda sebagai pelanggan akan berpuas hati! First time pergi makan ngan siblings, sebab Cik Tiey yang merupakan pengemar tegar ulam2 dibawa kesini. Lepas order, then makan pastu bayar. Wah! Terkejut giler sebab murah sangat2. Dah la kiteorang ambik banyak laut, ayam, ikan keli goreng, ikan patin pastu nasi bertimbun2 dalam pinggan, budu, ulam-ulam dan satu jug air sirap. Total semua RM30 inggit je! Lepas tu sokmo je lepak kat sini.hihi

Kalo kat Kelantan, tempat yang femes ngan nasi ulam biasanya kat Kampung Kraftangan, sebelah istana kota lama Kelantan dan yang satu lagi Nasi Ulam cikgu kat Taman Orkid, Padang Tembak. For those, especially yang nak melawat Kelantan pastu jenis yang pengemar nasi ulam, korang boleh la try kat sini. Memang puas hati! Biasanya, pukul 2 petang tu hampir semua lauk pauk dah habis disapu oleh customer derr. So, kalo korang xnak bersedih jika lauk dah habis, pastikan korang datang awal tau. Kalo korang terlampau datang awal, pastu makanan belum masak lagi, korang boleh cuci2 mata kat kawasan kraftangan tu. Cantik giler! Bolehla melawat Istanan Kota Lama Kelantan :)

#Biasa traffic jem kat kedai tu time2 nak pukul 12tengahari, time staff2 nak lunch. Berebut la jawabnya dan beratur panjang la! So, thats all untuk entry yang Cik Tiey nak kongsi. :)










Sunday, 19 May 2013

Majalah/Newspaper suka meroyan!

Assalamualaikum w.b.t,

Jika sebelum ni Cik Tiey pernah post pasal ""Go Home Editor, You're Drunk" dan hari ni still nak ulas benda yang sama. First of all, sorry lah kalau tajuk entry tu kasar sangat2! Den mintak maaf tau. Jika past post tu pasal newspaper, yang sekarang ni plak majalah. Bukannye Cik Tiey nak mengaibkan si editor tu hape, tapi benda tu lucu dan mungkin boleh dijadikan sebagai bahan lawak pastu masuk dalam kartun Ujang.kikiki. Apesal yang lawak sangat tuu?

Okei, majalah ni yang menyebabkan Cik Tiey tersengih & tergelak dengan jahatnya "Hahaha". Mengantuk kot editor ni time tengoh syok2 buat cerito pasal new entry. Ni haaa gambat dio.


##### Yang ni lah Cik Tiey nak tergelak! Nashrul Alif atau nama femesnya Nazim Othman, hero citer "Kau Terindah" gandingan mantap ngan Neelofa tu, lahir 16 September 2012. So, umur Nazim skrg ni baru je1 thun la eah.hehehe. (Zoom biodata daripada gambar atas tuu)


Aduh editor! Its ok, manusia xpernah lari dari kesilapan kan? So, hopefully silly mistake camni lain kali elakkan kan lah. Xpasal2 yang majalah hiburan jadi majalah lawak cam Ujang. huhuhu.

Jom relax bersama VSOY

Assalamualaikum w.b.t,

Sape sini suka minum air soya? Especially brand Vsoy ni? Cik Tiey nak belanja minum!hehehe. Susu soya Vsoy sememangnya sangat2 sodap diminum dan rasanya seakan-akan air horlick yang agak pekat. Kalo minum air ni time dahaga memang best gler! First time minum, Cik Tiey tertanya2 apekah ini sehinggakan ia menyebabkan Cik Tiey ketagih untuk mendapatkannya.

Tetapi! Disebalik kandungan yang ada pada soya tu menyebabkan Cik Tiey mengurangkan kadar pengambilan minuman ni. Korang tau x sebenarnya soya ni ada baik dan buruk nya?? Tapi kita selalu digempurkan dengan kebaikan soya terhadap badan kan! Hakikatnya soya tu mempunyai lebih banyak keburukan berbanding kebaikannya. Antara keburukan nya, boleh menyebabkan kanser disebabkan oleh kandungan goitrogen yang mengkibatkan fungsi tiroid menjadi lemah. Ia boleh menyumbang kepada peningkatan hormone tiroid, yang menyebabkan kanser tiroid.

Teringat kata2 seorang guru Cik Tiey dulu, beliau kata dalam tubuh badan manusia dah ada sel kanser, tapi cara pemakanan tu lah yang akan menentukan samada sel kanser aktif ke x. Tapi berdasarkan dari apa yang telah Cik Tiey belajar, kanser sel adalah sel-sel badan yang rosak disebabkan oleh virus, bakteria dan seangkatan dengannya. Manakala kebaikan soya ialah kandungan bahan kimianya yang bernama isoflavone. Isoflavone pula merupakan komponen / sebatian kimia yang dikaji dapat melegakan symptom menopous, mengelak kanser, memperlahankan kadar osteoporosis dan mengurangkan risiko penyakit jantung. Walaubagaimanpun, kandungan isoflavone ni susah diekstrak dari kacang soya.

So, pandai2 lah kita berfikir samada kita patut meneruskan dalam pengambilan soya? Terutamanya nak melepaskan minuman Vsoy yang enak dan sedap ni. Tapi disebabkan kesihatan, so let we trust on this quote "Prevention is better than cure:. Ok baiii.


May Giveaway By Amer Corner

Assalamualaikum w.b.t,

1st Double Giveaway by AinMfna '

Assalamualaikum w.b.t,

Next segmen :)

Mini Segmen By DIS

Assalamualaikum w.b.t,

Next segmen utk di join :) Jom cuba join sebab pemenang yang bertuah akan memenangi Iphone 4 & bnyak hadiah menarik disediakan!



" Mini GiveAway By Nabila Izzati"

Assalamualaikum w.b.t,

Jom join segmen dari blogger Nabila. Mane tau kalo ade rezeki kot2 dapat hadiah.hehe

#Jom Cik Da , Poh , Jea & Piji :)

Photobucket

Saturday, 18 May 2013

"Duo Big Giveaway!


"Duo Big Giveaway!
Due Date 8 Jun 2012
Click Banner!

Big Thanks To :
Nabila Medan, Shafawi, Mizna Online Shop, Zuwairish Shophouse Page, Easy Boutique, Fizgraphic, Faizah Wahab, Norbai'ah, Addin Aisyah, Mahirah, Dyba, Salamah Qalish

SaYa Nak Tambah Followers

klik banner untuk join
Bismillah..
sebenanrnya,dah lama tidak membuat segmen memandangkan segmen sebelum ini agak kurang mendapat sambutan.Namun aku harap kali ini dapat sambutan dan supporters dari rakan-rakan semua!
SEGMEN :SAYA NAK TAMBAH FOLLOWERS
Tujuannya:adalah untuk menambahkan bilangan followers(rakan2 )dan meningkatkan traffic blog:)
untuk yang ingin join :
  1. follow blog JIAKREATIFELT ok
  2. add aku di google +
  3. Buat tajuk entry : SEGMEN :SAYA NAK TAMBAH FOLLOWERS
  4. Tinggalkan link entry korang di kotak komen aku

TARIKH TAMAT PADA 31 MEI 2013
JOM JOIN SEMUA~!...^_______^


Friday, 17 May 2013

"Mega GiveAway By Adam Faiz"

Assalamualaikum w.b.t,


Next segment untuk dijoin: