Friday, 24 May 2013

8share.com

Assalamualaikum w.b.t,

Salam Jumaat semua kepada seluruh umat Islam. First of all, Cik Tiey nak introduce 8share.com atau sebelum ni dikenali sebagai says.com. Dalam masa 2 hari Cik Tiey join, duit dah mashuk RM2.80. Wah, untungla kan, just share link je, pastu sape2 yang klik kat link kite, automatik "One click, gain $0.20" in your 8share account. Bende senang camni jangan dilepaskan tau. Even 20sen, tapi pepatah Melayu ada mengatakan "Sikit-sikit, Lama-lama jadi bukit" kanx100!

So, sape yang nak join, just klik kat sini je. http://bit.ly/12uSDQs. (join tiey smilez on 8share now)!.


2 comments:

  1. duit nida bru ado 3 hengget... hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh ye ker.. Yang Tiey punya baru je RM5 stakat hari ni. Nak duit banyak, kena rajin2 share link la pastu guna ayat power sikit biar pengguna lain tertarik nak klik kat link tu.hehehe

      Delete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)