Thursday, 30 May 2013

GILA GILA Giveaway by Alja

Assalamualaikum w.b.t,

Jom join GA ni walaupun hari ni merupakan last day untuk kita join. Why not try, kot2 menang.hehehe. Klik sini nak join: sini

Abaikan tarikh kat bawah tu, sebab last day hari ni tau 30 May 2013, before 11.59pm. Jom2 join!



Hadiah Bagi Pmenang Yang Bertuah :)

Tudung / Shawl = 11 Pemenang
Baju Tidur Mickey = 3 Pemenang
Topup RM5 = 4 Pemenang
Topup RM10 = 5 Pemenang 
Felt Bookmarks = 5 Pemenang
3D Frame Craft = 1 Pemenang
Jam = 2 Pemenang
Tomatox = 3 Pemenang
Iklan + Review = 4 Pemenang
Bracelet = 1 Pemenang
Rantai = 2 Pemenang
Header = 3 Pemenang
Doodle = 3 Pemenang
DVD Superjunior = 1 Pemenang
Keychain Felt = 2 Pemenang 
Baucher Diskaun 10% = 2 Pemenang
Komik = 1 Pemenang

#2 hadiah pilihan Cik Tiey:

Tudung/shawl & Baju tidur Mickey

Taq:

4 comments:

  1. Hai TerimaKasih sudi Join GA Alja :) Goodluck ye :)
    Tarikh Tamat dah dipercepatkan atas sebab-2 yang tak dapat dielakkan . Harap Maaf ^_^
    Tarikh Tamat :- 30 May 2013 11.59 MALAM

    Ada Benda penting kena Baca *WAJIB*
    http://www.cahayapermata.my/2013/05/perhatian-kepada-peserta-gila-gila.html

    Peserta dah diupdate ^_^ Jom Blogwalking dan berkenalan bersama mereka ^_^
    http://www.cahayapermata.my/2013/05/senarai-bakal-pemenang-gila-gila.html

    SILA ALERT SEGALANYA UPDATE BARU :)

    ReplyDelete
  2. banyak hadiah tu blogmimpisemalam.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe. Kalau bernasib baik menang kalo x nak buat camner xde rezeki kan :)

      Delete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)