Tuesday, 14 May 2013

Looking for job vacancy??

Assalamualaikum w.b.t,

To all of my dearest friends, lepas habis diploma ni korang buat hape? Haish, ade yang Cik Tiey tengok dah kerja, ada yang ternak lemak, tanam anggur, nanny dan sebagainya. How about me? Cik Tiey is still looking for a job lagi ni, tapi dah try mintak keje kat kiosk ni. Esok, kul 11pg kena interview kat Parkson. Haish, interview segala?? Dah tu nak buat camner kan bila owner dah suruh buat camtu.huhuhu. So, besok pagi kena bangun awal, xboleh smbung tido la. Pastu pakai baju kurung, jangok2 ckit. Mane tau kot2 dapat pikat owner dia ke.hahaha. Gedik betul :P

Hurm, still dalam otak ni memikirkan pasal kerja ni. Ni gi ke idok sebab transport tu problem. Cik Tiey gtau my mom yang titew nak cancel je la interview pagi esok, tapi xpasal2 my mom bagi kelepek free2.huhu. My mom gtau belum cuba belum tau kan, so why not you try dulu & tanye detail pasal kerja tu. Orite, Cik Tiey pergi pagi besok sambil2 makan angin ngan my mom, hohoho. Lama doh xpergi dating with my mum, berdua je. Harapan Cik Tiey, semoga ALLAH mempermudahkan urusan kami pada esok hari.

#Aja2 fighting! Korang yang still tanam anggur tapi bercita2 nak dapat duit untuk sara hidup korang why not join me. More detail, please do check as figure below!


No comments:

Post a Comment

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)