Monday, 27 May 2013

Pizza Hut Double Sensation Best ker??

Assalamualaikum w.b.t,

Jika KFC sekarang ni asyik duk promote Korean spicy, lain pulak Fast food restaurant Pizza Hut ni. "Double Sensation Pizza" semestinya menarik perhatian pengemar2 fast food especially peminat tegar cheese kan! Ce korang tengok gambar iklan pizza hut ni, memang best giler kan dengan cheese nya yang tegolek kat luar tu, pastu hiasan atas tu yang awesome! Fuhh. meleleh air liur dibuatnya. Best sangat ke der???


Cik Tiey dah try la, biasa je la. :( Sedih la plak, asyik tertipu je ngan iklan diorang. Pizza yang dibeli xmacam yang terpampar diatas tau, xtaula maybe yang atas tu 1kg cheese kot dia guna.hehehe. Sebab tu tarik nampak camtu.Hari Sabtu yang lalu, my family & Cik Tiey menjamu selera dengan menempah large double sensation pizza, regular hawai chicken pizza & spagetti, total up RM61. So, kami dah rasa keenakan pizza ni  ! Agak sedapla, macam pizza yang lain je, cuma extra cheese kat tepi, tu je beza dia.











No comments:

Post a Comment

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)