Sunday, 30 June 2013

First Giveaway by Nong

Assalamualaikum w.b.t

Selamat pagi semua & selamat bercuti kepada suluruh rakyat Kelantan diatas kemenangan Piala FA 2013 sealam dan juga kepada rakyat-rakyat jelata yang bercuti pada hari ni (Selain daripada Terengganu & Pahang). Orite, straight to my main purpose i wanna share you "First Giveaway by Nong'! Top referral RM30 untuk dimenangi & 50 HADIAH sedang menunggu anda semua tau! Haaa. banyak tu hadiah sedang menunggu anda. Cik Tiey pum ada jugak sponsor untuk GA Nong ni. Meh sama-sama kita join :D


NAK JOIN KLIK "BANNER"

Jom guys join GA ni! Please support sikit Nong First Giveaway ni. Sape-sape yang dah follow Cik Tiey kalau boleh comment kat sini, then Tiey blogwalking & do follow back your blog k. 

30 June 2013 - 1 Ogos 2013

5 comments:

  1. Thanks sebab promote! Hihihihi

    ReplyDelete
  2. Btw. Letak banner dan linkkan ke entry GA saya ye :-)

    ReplyDelete
  3. dari GA yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/06/first-giveaway-by-nong.html

    ReplyDelete
  4. done follow . Dari segmen yang sama . Jom follow GA lain2. Goodluck . Sorry panjang sagat.
    1. http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/06/mega-giveaway-indahnya-islam-by-nurul.html

    2.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-nong.html

    3.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/06/giveaway-bysaidah-yusuff.html

    4.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/06/ga-ramadhan-by-kanvasdakwat.html

    5.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/06/segmen-2-twitterwalking-blogwalking.html

    6.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/06/de-juin-octobre-giveaway.html

    7.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/06/first-mini-giveaway-by-liyana-jasmi.html

    8.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/05/giveaway-kiyomi-teddy-store-by.html

    9.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/segmen-jom-pilih-hadiah-raya.html

    10.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/giveaway-ramadhan-by-nabilamedan.html

    11.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/first-giveaway-by-kraf.html

    12.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/syawal-giveaway-by-syazlia-fd.html

    13.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/lucky-giveaway-by-jaja.html

    14.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/i-love-giveaway-by-wwwnisakaycom.html

    15.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/lets-join-hikayat-violet-sofia-giveaway.html

    ReplyDelete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)