Saturday, 15 June 2013

Giveaway Silent Confession

Assalamualaikum w.b.t,

Giveaway tanpa follow blog, like Fanpage @ follow twitter, tapi kalau korang rajin boleh je nak buat semua benda tu. Senangkan! Harapan penganjur GA ni hanyalah 'DOA' untuk beliau agar dipermudahkan segala urusan dan sampai selamatnya di USA pada 18 August 2013 ni, yang mana beliau akan memulakan kehidupan baru sebagai pelajar perantauan.

NAK JOIN KLIK BANNER TAU :D



Doa saya untuk Beliau :)

Semoga ALLAH mempermudahkan urusan saudari Syaza Nazura! Dari segi persiapan rohaniah, jasmaniah dan semoga sampai dengan selamatnya di USA pada 18 August 2013 ni. Apa yang penting untuk saudari, banyakkan solat hajat dan mintak keberkatan dari Bonda dan ayahanda. Selain itu, bawa semangat yang kukuh lagi kental dari segi fizikal, mental dan Islamiah ke sana jugak. Anyway i wish good luck to you dear! Semoga mendapat kejayaan didunia & diakhirat.

HADIAH PEMENANG


1 x Hadiah misteri (jeng jeng jeng...)
1 x Patung koala/kangaroo dari Australia
2 x Keychain Australia & bookmark
2 x Review blog


PEMILIHAN PEMENANG

Pemenangnya akan dipilih berdasarkan ENTRY yang paling kreatif & menarik :)

# 19 July 2013, pukul 11:59pm.

2 comments:

  1. Assalamualaikum :)
    Thanks for joining. Good luck <3

    ReplyDelete
  2. Wkmsalam :)

    Most welcome dear <3

    ReplyDelete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)