Wednesday, 12 June 2013

Heart Contest by KI

Assalamualaikum w.b.t,

Jom join segmen 'Heart Contest by KI" nI! Nak join klik "sini"

Cara join:

Buat satu entry bertajuk "Heart Contest by KI". Isi entry tu kena ada gambar korang bersama dengan orang tersayang ((tk kisah siapa)). Ceritakan sebuah cerita yang menarik yang ada disebalik gambar tersebut. Tidak pendek dan tidak terlalu panjang. Short story!


Every photo has it own story :


Hye! Gambar diatas menceritakan segala-galanya tentang aku "Cik Tiey" with my beloved mum and young sisters! Alhamdulillah finally boleh jugak berkumpul bersama bonda tersayang dan adik-adik dek kesibukan melanda kerana Cik Tiey merupakan pelajar Diploma Sains yang agak busy. So, on this April 2013 i have already graduated and have a lot of times to spend with them! Dengan masa terluang yang ada before the Degree call's, Cik Tiey selalu ajak diorang lepak, xkisahla kat taman ke, pantai ke or mane2 tempat. However, Taman Tengku Anis is the most place we do always visited dan disini jugak aku dapat melihat senyuman lebar bonda ku dek melayan karenah "aku" dan adik-adikku yang comel ni. After the Degree intake, i will miss these moments and want return back to home because all of you, mum and young sisters. I want collect and keep many of memories with all of you because it will make me super duper happy.  





1 comment:

  1. Datang dari contest yang sama. Do hit me back. ^^, http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/2013/06/heart-contest-by-ki.html

    ReplyDelete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)