Wednesday, 5 June 2013

I Got Cinema "EPIC" Ticket!

Assalamualaikum w.b.t,

Before this, Cik Tiey ada post entry pasal menang tiket cinema kartun epic daripada KLIPS! So, sekarang ni Alhamdulillah dengan selamatnya tiket tu Cik Tiey dapat, xctually kelmarin lagi tiket tu ad lam mail box, tapi xperasan pulak. Korang nak tiket cinema free? Senang je tau! Yang pasti korang kena daftar 8share la dlu, pastu masuk dalam KLIP web as 8share user, just klik kat free pass movie only, pastu share kat fb, twitter or mane2 akaun la. So, sekiranya ramai yang klik kat movie yang korang share tu, semakin besar peluang korang dapatkan movie tiket tuu!

Haa! Ni lah tiket yang Cik Tiey dapat! Just klik on free pass movie > share on fb/twitter>Win free cinema ticket. Ni tutorial camner nak dapat free cinema tiket!

#### My "Epic" ticket ♥ ♥ 


#### 1st step how to win free cinema ticket


#### Next step


#### Last step!


So, selamat mencuba yer anda semua!








6 comments:

  1. kita dapat tiket movie sama. jom tengok sama2 nak? hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kelantan xde cinema la. Jom gi tengok kat Mesra mall, tganu.hehehe

      Delete
  2. hihi! nak datang tganu? boleh lah kita tengok sama2 :D

    ReplyDelete
  3. Ala. Kalau x memang this weekend dah kena siap2 Packing bertolak ke UiTM Chendering, tapi baru je habis diploma.hehehe. Kalo x boleh pergi lepak kat mesra mall tngok wayang ngan FD :)

    ReplyDelete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)