Saturday, 22 June 2013

Miracle of AQURA Bath Soap

Assalamualaikum w.b.t

Jika sebelum ni Cik Tiey pernah share cara nak atasi masalah mengantuk dalam kelas berbentuk praktikal kan. So, entry ni pulak pasal ubat atau solusi kepada masalah "Mengantuk" xkisahla bila ada dalam kelas, dalam pejabat, dalam kereta ke ape ke. Yang pasti permasalahan ni akan diatasi segera oleh AQURA Bath Soap! Ape tu wei?? Untuk pengetahuan korang, sabun AQURA pernah femes pada 3 tahun lalu, namun ia ditelan oleh produk-produk kecantikan yang lain sehingga khabar produk ni seolah-olah ditiup jauh dari Negara Malaysia. Walaubagaimanapum, masih ramai yang beli sabun AQURA ni especially students, kita-kita lah. Well, masalah utama students memang "Tidur" lam kelas memangla, tapi atas meja study nak buat revision pum same jugak dihanyut mimpi indah.


Sedikit penerangan tentang Sabun AQUA:


Sabun Karbon yang menakjubkan, membersih kulit secara lembut. Menghilangkan kegatalan dan bau dengan hanya satu mandian. Kelebihan ion negatif dengan sinar infra merah jauh memberi lebih kesegaran serta mengembalikan tenaga. Sabun Karbon Aqura memberikan kebersihan yang ketara dengan satu sentuhan lembut. Diperbuat dengan menggunakan suhu dan haba yang amat tinggi, karbon merupakan bahan utama disebalik keberkesanan Aqura. Aqura sebenarnya mengembalikan tenaga semasa anda mandi! Kandungan akti-karbon di dalam sabun mandi mengeluarkan ion-ion negatif dan sinaran infra merah jauh. Inilah sebabnya anda akan mengalami keberkesanan Aqura, dan kesegaran yang berpanjangan. Sabun hitam semulajadi Sabun Mandi Aqura diperbuat dengan serbuk Akti-karbon halus, Nano Silver dan minyak kelapa sawit. Akti-karbon mengeluarkan ion-ion negatif dan sinaran infra merah jauh, mengekalkan kesegaran untuk tempoh yang lebih lama.

Apakah fungsinya?

-mencerahkan kulit dengan lembut
-hilangkan kegatalan dan bau badan
-menyegarkan badan dalam j/masa panjang
-hilangkan jerawat badan
-melambatkan proses penuaan
-pencuci bebas klorin
-hilangkan enzema dan pembunuh kuman

Bila menggunakannya?

-sebelum memulakan perjalanan jauh
-sebelum hadiri mesyuarat @ kuliah panjang
-sebelum memulakan projek yg memerlukan anda memberi perhatian penuh
-selepas makan tengahari yang mengenyangkan
-sebelum memulakan kerja syif malam
-sebelum pergi ke sekolah,kolej @ universiti
-sebelum mengulangkaji pelajaran

Siapakah Yang Patut Menggunakan Sabun Karbon Aqura?

-pemandu jarak jauh
-pemandu professional
-pekerja 3 shift
-pelajar
-mereka yang mudah mengantuk
-golongan professional yg memerlukan tumpuan penuh
terhadap kerja mereka
-Pengawal keselamatan

#### Review back kelebihan dan kegemilangan penggunaan AQUA Bath Soap 




#Normal price supposed to be RM10, tapi maybe sekarang ni dah murah! Kalau korang berminat boleh la pm Cik Tiey. Harga serendah RM3 untuk mereka yang terawal :)


5 comments:

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)