Thursday, 20 June 2013

Rahsia kecantikan Nora Danish

Assalamualaikum w.b.t,

Selamat malam korang! Tidur lena & semoga dapat mimpi yang indah. Entry Cik Tiey pada malam ni just nak share pasal produk yang  sekarang ni dah jadi trend pencarian dan penjualan. Korang perasan x sekarang ni benda yang hot pastu jadi buah mulut orang bermusim2. Jika dulu famous nga Beautyskin Essence, pastu Aurawhite dan sekarang pulak pasal bedak tanaka tate Nora Danish pulak. Actually, Cik Tiey tertarik ngan bedak tanaka disebabkan oleh kelebihannya dan dari segi pemakainnya.


Nampak macam best je pakai kan. Korang boleh la tengok Nora Danish tu, cun melecun kot even dah beranak sorang. Oh.. rahsia Nora Danish pakai benda ni la. Untuk pengetahuan anda, "Bedak Tanaka" dperbuat daripada kayu Tanaka yang dipercayai boleh digunakan untuk tujuan melembutkan dan mencerahkan kulit muka. Pada suatu masa dahulu, kayu Tanaka ini digunakan oleh golongan kerabat diraja Myanmar (tempat pengeluar bedak Tanaka)  untuk mencantikkan kulit. Dipercayai kayu Tanaka ini berfungsi untuk melindungi kulit daripada pancaran matahari yang terik. Ia juga dapat menyejukkan, menyerap lebihan minyak dan menyerap peluh.

####Bedak Tanaka dan gambar testimoni






Nak ketahui lebih lanjut korang klik page ni: Metalfortis & Collagen Plus Vitamin E

No comments:

Post a Comment

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)