Saturday, 22 June 2013

Rasa Nak Sponsor Untuk Segmen/Giveaway lah

Assalamualaikum w.b.t,

Selamat petang semua. Hari ni mood baik giler sebab baru je dapat duit, upah untuk business on9. Yahuu. Disebabkan mood yang sangat2 baik, Cik Tiey bercadang nak jadi sponsor bagi sapa-sapa yang tengah cari sponsor untuk support short segmen ataupun giveaway diorang. Memandangkan Cik Tiey dah retired join mana-mana segmen buat masa sekarang ni sebab asyik je xberkesempatan dan xbertuah untuk dipilih oleh pak cik Random.org. So, Cik Tiey decided nak sponsor sumtim lah rather than gaining sumtim from any segmen yang blogger lain anjurkan sebab mood join segmen still kecewa. sobsx3

Hadiah Cik Tiey maybe range RM20-RM30 inggit je. Maybe nak sponsor produk kecantikan, mentang-mentang dah handle page jualan kecantikan on9 kan.huhuhu. Tapi sekarang ni Cik Tiey lebih prefer sponsor topup. Maybe RM3x5 orang kot. So sape-sape yang berminat, bolehla pm Cik Tiey kat fb"Tiey Smilez" eak. Nanti Cik Tiey kira bajet lu, kalau rasa duit banyak ckit nanti nak sponsor T-shirt or blouse :)


SPONSORSHIP CLOSED!!

7 comments:

  1. wah bagusnya ada mood nak sponsor. tehhheee~ tiqa pernah sponsor topup tapi tade sape tuntut kat tiqa.. sabar jelaa.. hehe

    ReplyDelete
  2. Eak. kira untunglah Tiqa.hehehe :)

    ReplyDelete
  3. wah.. nnti kalau anis buat GA.. nak suroh sponser boleh lah ye.. hahha.. :D atupun kite buat ga berpartner.. nak tak? haha.. tapi, tunggu GA anis yang tengah buat nie habis dulu lah .. :P

    ReplyDelete
  4. amal akan lancarkan GA
    dah ada partner dah
    kalau nak awak jadi sponsor boleh ? boleh x pm saya di facebook :)
    itupun kalau berminat nk sponsor

    ReplyDelete
  5. PM saya dulu eak Akmal sebab xjumpa fb awk :)

    ReplyDelete
  6. http://aishaulong.blogspot.com/2013/06/pencarian-sponsor-for-echa-ell-1st.html

    ReplyDelete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)