Wednesday, 24 July 2013

Alhamdulillah. 1st Time Cashout!

Assalammualaikum w.b.t,

Wah, terkejut den lepas tengok tadi earning kat 8share dah cukup RM50. Pagi tadi baru je RM45.20. Alhamdulillah rezeki dapat RM50 buat duit raya, well sebab dah besar so dah xpat duit raya. hehehe. Actually, ni first time Tiey cash out sebab tu gembira semacam. huhu. Without wasting my time, the first thing i wanna tell to all of you, Thanks a lot. Especially yang telah menolong Tiey time urgent tadi, sudi diorang klik 3 iklan Tiey gara2 nak cukupkan earning menjadi RM50. Tak lupa juga kepada facebookers diluar sana yg sudi exchange links. (Ayat macam tengah duk berucap dlm event perpisahan je)


Last but not least, Terima kasih kepada mereka yang sudi membantu Tiey cukupkan earning xdi. Ni haa dia tuan empunya blog. Diorang ni senang nak mintak tolong. Doa Tiey,semoga ALLAH memberkati kalian & mempermudahkan segala urusan didunia & diakhirat. Amin Ya Rabbal Alamin!


♥ Thanks u all. Srangheao  

10 comments:

  1. yeay! alhamdulillah...dpt dh dia cash out yer.. :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum.
    It's not a big prob.
    Thanks sbb buat entri ni khas utk kami.
    Terharu sangat :')
    Semoga Allah memberkatimu juga :)

    ReplyDelete
  3. WAH. Alhamdullillah :)boleh buat duit raya.. tahniah tiey :)

    ReplyDelete
  4. brape bulan tunggu blh smpai rm50 ni? saya baru jgak join 8share ni dlm 2hari.. baru dpt RM2..huhu.. kalau ada tips kongsi2 la.. n ada masa blh tlong sama2 click2 8share masing2.. http://kontemporarigurl.blogspot.com/2013/07/tolong-boleh.html ^^

    ReplyDelete
  5. Sama2..tp knp jadi Al-Marwabi? haha..Al-Marbawi la..huhu

    ReplyDelete
  6. Wkmsalam. Alhamdulillah, anggaplah ni duit raya Tiey & duit saku nak masuk degree bulan 9 nanti.hehehe

    @Waalid Al-Mawbawi mintak maaf sngat2. Overexcited smpai silap taip.kiki. Tu dah tukar pum.hee

    Terima kasih sekali lg. Insha'Allah Tiey akan blogwalking setiap blog yg sporting ni & klik iklan korang eak. :)

    ReplyDelete
  7. untungnyaaaaaaaaaaaaaaaaa :)

    nampak , berapa panjang untung tu :P

    ReplyDelete
  8. Hehe. Rezeki bulan Puasa @atikah isa :p

    ReplyDelete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)