Sunday, 28 July 2013

Contest Blogger Jejaka Jambu

Assalamualaikum w.b.t,

Jom lah join Contest Blogger Jejaka Jambu yang dianjurakn oleh Blog.Lime.My. Hadiah memang awesome giler tersentap kejap bila tengah skodeng bahagian hadiah.huhu. Terlebih dahulu Tiey nak ucapkan terima kasih banyak2x kat Blog.lime.my kerana sudi menjemput Tiey join contest beliau. So, ape lagi korang tunggu? Jom terjah blog beliau & the most important thing korang kena join la jugak, support beliau ye. Ke nak suruh Tiey jemput korang jugak?hehehe. 

Nak Join Sila Klik Sidebar Kanan (Atas) Yang berkelip2 gitu. ;)

 :::::::::::::Yg macam ni ::::::::::

Entry Khas Buat Blog.Lime.My
Blog Lime Creative adalah tempat yang terbaik untuk anda menambahkan ilmu pengetahuan disamping menhilangkan stress. Korang nak tau kenapa?? Melalui blog Lime ni korang akan tahu bnyak benda baru seperti pengetahuan am tentang kesihatan, dunia luar dan tutorial. Selain itu, korang juga dapat release kan stress dengan melihat idea2 kreatif artwork yang dikongsi melalui blog Lime ini. 
Antara kreatif artwork yang paling Tiey terpegun dan terpesona ialah "Lukisan 3D yang amat menakjubkan". Perhh, memang xberkelip mata den gara2 tengok gambar tu sambil terfikir camner eah dia lukis gambar tu?? Teringin jugak nak suruh si pelukis tu lukis gambar Tiey.hehehe. Kerana blog Abe Nan-Lime ni awesome tulahh Tiey terus sign in as follower sebab mahu ikut perkembangan blog beliau. Tiey stalker senyap2 je blog tuuu.heee. Kantoi :p By the way Tiey doakan Nan-Lime sihat selalu supaya dapat update entry sokmo deh.hehehe. Keep it up  & Do your best cause Tiey always support you!!
 
Artikel ini ditaja oleh : Contest Blogger Jejaka Jambu

 HADIAH-HADIAHNYA:

1 x 30,000 mAh Power Bank untuk Entry Paling Kreatif


2 unit x Perfume Power Bank 2,600 mAh (referral link tertinggi, setiap minggu)


3 x free design service (header blog / fb cover)




TAMAT:

11/08/2013 - 11.59 pm




15 comments:

  1. Adik ada join kad raya free dari cik akak kan

    hantar detail untuk kad raya dear

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/07/senarai-nama-kad-raya-free-cik-akak.html

    wajib hantar minggu nie...

    ReplyDelete
  2. good luck

    http://www.iuzira.com/2013/07/contest-blogger-jejaka-jambu.html

    ReplyDelete
  3. Thanks @Hazirah & @Cik Alynn :)

    ReplyDelete
  4. good luck...
    http://www.zahidahwahid.com/2013/07/jejaka-jambu-di-hatiku/

    ReplyDelete
  5. Semoga berjaya mendapat hadiah idaman. Good luck untuk Tiey :-)

    ReplyDelete
  6. Salam Hari Raya Aidilfitri.. Good Luck kawan-kawan untuk Contest Blogger Jejaka Jambu.. :)

    http://www.erazfadli.com/2013/08/contest-blogger-jejaka-jambu.html

    ReplyDelete
  7. All the best , good luck

    http://sub.mhakimfaiz.my/2013/08/contest-blogger-jejaka-jambu.html

    http://www.mhakimfaiz.my/2013/08/contest-blogger-jejaka-jambu_5.html

    ReplyDelete
  8. Selamat Hari raya, Semoga berjaya kepada rakan-rakan yang menyertai segmen ini..

    http://www.akubahrain.com/2013/07/blogger-jejaka-jambu-yang-meletop.html

    ReplyDelete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)