Tuesday, 9 July 2013

GA Kad Raya 2013 by EJulz

Assalamualaikum w.b.t,

Salam Ramadhan Cik Tiey ucapkan kepada seluruh umat Islam. Oit, dikesempatan itu Cik Tiey nak ajak korang join Giveaway Raya yang dianjurkan oleh Ejulz. Ahaaa. Raya dah datang tu, Puasa esok baru start. Tulah penangan raya kalo korang nak tau.huhu. Jom lah korang join GA ni, bnyak tau hadiah sedang menunggu anda. huhu

NAK JOIN KLIK BANNER YE ADIK CUMIL


UCAPAN RAYA CIK TIEY:
Sebelum Raya tu, make sure korang puasa penuh dulu ye. Untuk boboy je la, gegurl diberi kelonggaran cket.hehehe. Ok. straight to my point, Cik Tiey nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir & Batin sepanjang tempoh berblogging kepada seluruh Blogger Tanah air tercinta! Manalah tau kot2 Cik Tiey buat korang marah ke, buat xlayan korang je & segala hal yang menyebabkan korang sakit hati kat Cik Tiey. 10 jari jemari comel disusun rapi mohon ampum bnyak2 dari hujung rambut ke hujung kaki. Raya ni jemputlah datang rumah Cik Tiey tau. Kalau jumpa baguslah, kalau xjumpa xpyah datangla. muahahaha. So, that's all & Semoga raya tahun ni lebih riang bersama dengan keluarga tercinta



50 KAD RAYA DISEDIAKAN

20 penyertaan terawal automatik dapat kad raya dari ejulz 
+
 30 selebihnya akan guna www.random.org jika penyertaan melebihi 50


TARIKH TAMAT:

Of coz sebelum Raya la.kiki




3 comments:

  1. Terima kasih kerana sudi join dan menjadi salah seorang 20 penyertaan terawal.. sila emelkan maklumat berikut di asrul_harfan@hotmail.com

    Nama :
    Alamat :
    No tel :
    No penyertaan dan link. rujuk sini--> http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/07/senarai-peserta-ga-kad-raya-2013-by.html

    *Pastikan tajuk emel : GA Kad Raya 2013 by Ejulz (20)

    ReplyDelete
  2. datang lawat sini .. jom lawat saya http://darlieyana.blogspot.com/2013/07/ga-kad-raya-2013-by-ejulz.html

    ReplyDelete
  3. Thanks ejulz!

    Orite sizziey, i'm going to visit your blog dear :D

    ReplyDelete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)