Wednesday, 3 July 2013

Kad Kahwin Cik Tiey!

Assalamualaikum w.b.t,

Yeahh!! Cik Tiey dah nak kahwin. kikiki. Poyo je ayat! Huhuhu. Sekadar gurauan tenghari je tu. Mane ada Cik Tiey nak kahwin, calonnya pum belum wujud lagi, ade hati plak nak kahwin. Hehehe. Mentang-mentang dah jadi pengganggur, boleh terfikir plak pasal kahwin muda. Aiyooo. Belajar sampai PHD lu, Insha'Allah. Lepas dapat status Dr. Tiey barulah boleh kahwin.kikiki. Orite, harini Cik Tiey kongsi  kad jemputan perkahwinan ala-ala facebook gitu. Ni versi baru punya lah, memang cumil giler.

Kad kahwin versi Facebook:




Comel kan?? Ignore jelah nama yg ada kat situ, yang ni Cik Tiey rembat yang kawan my mum punye.huhuhu. Nanti Cik Tiey nak buat camni jugak lah. Tapi more advance cket la, well maybe Cik Tiey kahwin tahun 2020, time umo 28.hehehe. Hohoho. :)




10 comments:

  1. skrg kad kwin byk yg cntik2 n kreatif! suke tgok

    ReplyDelete
  2. tarikh kawin kte sama,haha, tahun 2020 :D

    ReplyDelete
  3. nice card.. :D
    salam perkenalan.folo bolo sini..folo me back yeah.. :D

    http://bloqazizsafian.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Comelkan :D

    Tarikh kahwin kita same ea @fadh.hihihi

    ReplyDelete
  5. @Liyana & @iqa, Nanti u nak kahwin, make sure kad kahwin versi facebook style. hihihi

    ReplyDelete
  6. nanti kalau kawen,jangan lupa jemput sya..hehehe

    ReplyDelete
  7. Lambat lg la sya. Ok nanti tiey ajak sya eak. Sya plak bila? hehehe

    ReplyDelete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)