Sunday, 28 July 2013

Kad Raya Tiey

Assalamualaikum w.b.t,

Hari ni Tiey nak kongsi pasal Kad Raya Tiey well entry korang kebanyakkan pasal kad raya je, Tiey nak jugak. muahehehe. Actually kad raya Tiey bukannya hot macam korang. Simple je. Kad raya Tiey beli kat kedai then Tiey conteng2 ckit dalam tu. Tapi Tiey sertakan satu keping kad ucapan raya special untuk mereka. "Mereka"?? Yup. Khas untuk pemenang segmen Jom pilih hadiah Nabiela Biela je. Ni haa gambar kad ucapan raya Tiey yang xseberapa, edit guna Photoshop CS5 jadi lah camni.


So, Tiey nak ucapkan tahniah lah kat 5 orang yang bertuah tuu. Simpan elok2 kad raya yang Tiey bagi tu.heee. Poyo betul ayat. Buat masa ni kad raya untuk blogger lain masih difikirkan. Pikir bajetla, huhuk. Sekarang ni tengah duk buat kira2 dulu, kalau ada rezeki Insha'Allah Tiey bukak penghantaran kad raya free utk korang.hehe. Sape nak sila angkat kaki? kiki :p

Ni lah kad raya utk 5 org special tu. Proses pembungkusan :)


1 kad raya + 1 ucapan raya khas dari Cik Tiey :D


12 comments:

  1. saya nak!!! hiks. *angkat kaki*

    papepun,tahniah yg menang .. -^^-

    ReplyDelete
  2. Hehehe. @Am-Mir yeah ade org angkat kaki :P

    Insha'Allah kalau ada rezeki lebih Tiey bg kad raya kat awak. Xjanji tau.hehe..

    ReplyDelete
  3. Nakkkkkkkkk! sb kad tu comel :)

    ReplyDelete
  4. Adoyai. Ramai pulak yang angkat kaki ni :p hehehe

    Insha'Allah. Korang doakan Cik Tiey baik hati eah.kiki. Nanti nak kira pulus dulu ;D

    ReplyDelete
  5. Wah ramainya nak kad raya Tiey.hehe. Ape special sngat kar raya Tiey tu, dah basi xsuprise pum sebab korang dah tengok :p

    Kira pulus xsiap lg ni. 1,2,3 infinity.....heehehe

    ReplyDelete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)