Monday, 8 July 2013

Online Ability Test for Yayasan Sime Darby Scholarship

Asssalamualaikum w.b.t,

First of all, i wanna thanks to Allah s.w.t, because of successful to be selected for the next assessment Sime Darby Scholarship. Alhamdulillah, kerana telah berjaya ke peringkat ke 3 penilaian bagi permohonan Biasiswa tempoh hari lalu. Xsangka masih berpeluang lagi untuk meneruskan permohonan ini memandangkan dah lama sangat due date bg this third assessment expired. (Mybe technical problem kot)



I got email from YSD scholarship:
Dear candidate, Congratulations! We are pleased to inform you that you have been shortlisted to undergo the next YSD selection process; The Online Ability Test. At this point, you will be required to complete the Supervised online verbal and numerical reasoning tests (online assessments). Please note that the results from the online assessments will be the determining factor for you to proceed to the next level.
This online assessment is a timed assessment, with an allocation of only 1-hour to complete both Verbal and Numerical Analysis section in a supervised environment. Kindly take note that this assessment will take place at the following date and venue:
Date: 10 July 2013 (Wednesday)
 Time: 10.00am-3.00pm
 Venue: IT Lab, Level 3, Sime Darby Leadership Centre, Block A Sime Darby Plantation Tower
 Address: Sime Darby Plantation Tower, No 2 Jalan PJU1A/7 Ara Damansara, 47301 Petaling Jaya, Selangor
Sekarang ni masih dalam keadaan "blank" mood. Xtau nak pergi ke x memandangkan tempoh yang diberi hanya tinggal 1 hari, esok je lg. Email dapat kelmarin lg. Mana lah sempat nak pikir. Haiyooo. Hurm, Cik Tiey hanya mampu berserah kepada ALLAH, kalau lah diberikan peluang & ini merupakan rezeki Cik Tiey, Insha'ALLAH Cik Tiey pergi. Doakan Cik Tiey ye,semoga diberi kemudahan oleh ALLAH. Amin :)

10 comments:

  1. same la dgn hambe..dh dpt x result test tu?hehehe

    ReplyDelete
  2. @MrAkashah92 belum dapat lg. dia gtau 20hrblan. Entahla, xde rezeki dah kot.

    Hari tu jawab main bedal je.hehe

    ReplyDelete
  3. I'm still waiting the result,hihi..

    ReplyDelete
  4. @Bibi Jiha. Samelah. Still waiting for the result. Kalau ada rezeki, Alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  5. same la..huhu..masuk 3rd question tu asek tembak je..x sempat..huhu

    ReplyDelete
  6. hello kak. salam, just wanna ask u a few questions kan.. first, verbal reasoning test dy mcm mane style dy? conth? plis. really apreciate if u culd reply me. thanks. :))))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hello dear. Wkmsalam.
      You just google and you will find out what kind of verbal question is. Apa yang akak jawab haritu, soklan dia macam muet, ada petikan pendek of cos in english then you must answered all of questions. Multiple choice and also true and false. For the numerical dia lebih kpd statistik tp kira secara lojik akal, no need calculation.

      Quite difficult la, Anyway good luck dear!

      Delete
  7. Hi tiey, may i ask for the verbal and numerical test is it subjective or objective? Cuz in the email they said that the test is gonna take 2hours 0.o haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hye Able. The test is multiple choice answer. So objective. Good luck 😀😀

      Delete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)