Friday, 26 July 2013

Simple Segmen "Saya Nak Kad Raya

Assalamualaikum w.b.t,

Sape nak kad raya free sila angkat tangan! Hehehe. Kenalah angkat tangan korang pastu letak kat keyboard sbab korang kena klik banner bawah ni kalau nak join. Selamat menjoinkan diri anda ye. Good luck :)


Hadiah: 

 15 kad raya akan diberikan pada mereka yang bertuah mengikut random. 
 5 daripadanya akan mendapat satu penanda buku daripada EkaTikah Craft dan akan tersenarai dalam bloglist Blog Bila Jari Mula Menaip.

Tamat:

28.7.2013

3 comments:

  1. askum dik..nnt pm akak nama dgn alamat ye kat page akk https://www.facebook.com/BlogAcikIeymah tq so much singgah blog akk ^_*

    ReplyDelete
  2. Wkmsalam akak. Same2 akak. & Thanks sebab nak bagi kad raya free.

    Tiey dah lama follow akak & singgah blog, cuma xtinggal jejak je.hehe.

    Ok, nanti tiey PM akak ye :)

    ReplyDelete
  3. Thanks for join. mohon maaf atas kelewatan. nak tahu siapa yg dapat kad raya? Jom tengok. Pemenang sudah diumumkan :)

    http://sweetsour93.blogspot.com/2013/07/senarai-pemenang-simple-segmen-saya-nak.html

    ReplyDelete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)