Wednesday, 24 July 2013

Tolong Tiey Boley??

Assalamualaikum w.b.t,

Selamat pagi & Alhamdulillah kerana masih bernafas diatas muka bumi ini lg. Let move on to my main purpose, Tiey nak mintak tolong ngan korang sangatx2. Boleh ke? Nanti kalau korang perlukan pertolongan dari Tiey jngan segan2 nak mintak. Insha'Allah Tiey akan tolong seupaya mungkin. Sebenarnya Tiey nak mintak tolong cukupkan earning "8 Share". Tiey perlukan RM4.80 lagi untuk cukupkan RM50 earning, so dpat cash out. Harap dapat cash out sebelum raya. So, Tiey amat2 memerlukan pertolongan korang sekarang ni. Insha'Allah bnyak pahala korang dapat especially bulan Ramadhan yg mulia ni kan.hehehe.

Total up sekarang RM45.20, So Tiey nak mintak RM4.80 boley??


Jasa baik  korang Tiey xkan lupa sampai bila. Anggaplah korang sedekah 60 sen dengan klik 3 links bawah ni. Semoga rezeki korang bertambah & Allah permudahkan segala urusan bagi mereka yang sudi bantu Tiey.

Tolong klik 3 iklan kat bawah ni (Klik 1 pum jadi kalau rasa 3 links tu besar sangat ;D) 
1  2  3
YA' ALLAH, terima kasih sangat2 bagi yg sudi klik iklan Tiey. Kalau korang nak exchange links pum xpe jugak. Tiey xkisah. Klik yg Tiey punya, then Tiey klik yg korang punya eak. Thanks A lot bebeh!


18 comments:

  1. Done klik, :)

    kalau macam earning tak masuk, bagitau tiqa kay. sebab tiqa tak clear caches and cookies :)

    ReplyDelete
  2. dah tolong klik.ada naik tak earning..:D

    ReplyDelete
  3. done dear

    p/s:tolong ajar gune mende alah ni

    ReplyDelete
  4. Sudah tiey..Hope dpt mmbantu tiey (✿◠‿◠) ..slmt bpuasa

    ReplyDelete
  5. sally dah klik...semoga cepat dapat cash out cepat! sally dh hbskn pun duit cash out..hehehe

    ReplyDelete
  6. Thanks Tiqa & Najiah. Earning naik.

    Semoga ALLAH memberkati kamu :)

    ReplyDelete
  7. Thanks @budak kampung. Orite, nanti tiey share tutorial cara nak dftar serta up earning 8 share.

    Thanks @Cik Allyn. Sngat2 membantu. Selamat berpuasa jugak.

    Thanks @Ally. Harap dpat cash out hari ni jugak.hehe

    ReplyDelete
  8. Dah tolong...anggaplah duit raya dari waalid...huhu

    masukkan waalid dlm bloglist pun xpe..hehe..:P

    http://permataperjuangan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. jom exchange kat SEGMEN : KUMPUL DUIT RAYA. =)

    http://hilary3music.blogspot.com/2013/07/segmen-kumpul-duit-raya.html

    ReplyDelete
  10. Wahh, banyakknya earning Tiey.
    Yana punya earning baru nak masuk rm20 :(
    by the way, dah tlg klik ketiga-tiga link :)

    can you help me too ?
    iklan 8share saya ada kat sidebar :)

    ReplyDelete
  11. dah tolong click.. w/pun earning tie dh capai rm50 ^^

    ReplyDelete
  12. Thanks to all of you. Nanti Tiey blogwalking blog korang sambil click iklan eah :)

    ReplyDelete
  13. done clear cookies n klik 3 iklan tiey di atas
    hope earning naik..gdluck tiey

    ReplyDelete
  14. done klik klik :D

    Nak kad raya + penanda buku craft + bloglist ? Jom join :D http://sweetsour93.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

    ReplyDelete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)