Wednesday, 31 July 2013

Tutorial Cara Nak Dapatkan Links 8share

Assalamualaikum w.b.t,

Hari ni Tiey nak share cara nak exchange link & camner dapatkan link 8 share memandangkan ada yang request. Ok. Ni haa cara dia. Harap dapat membantu ye :)

Ada dua cara korang nak dapatkan links tau. Ni cara pertama- Korang klik on facebook &  boleh copy link tu & paste lah kat mana2 :)


Cara kedua: Korang klik on twitter lg senang. Just copy link saje tau. ex: http://bit.ly/13s5ulf


So, tu je lah sedikit explanation cara nak dapatkan links & upkan earning. Kalau ada pape nak tanya, sila lah comment ye. Insha'Allah Tiey give respond a.s.a.p ;D

4 comments:

  1. Tiey...TQ ...byk mbantu tau tutorial ni..Maceh2 .. hehe (。◕‿◕。)

    ReplyDelete
  2. Same Cik Alynn. Ni tutorial Tiey buat special utk awk la ;) hehe

    ReplyDelete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)