Saturday, 3 August 2013

Pencarian Sponsor Untuk Giveaway Sarah

Assalamualaikum w.b.t,

Hari ni hari Sabtu, so ada 4 hari lagi kita nak raya? Maknanya tinggal 4 hari lagi sebelum Ramadhan Al-Mubarak melabuhkan tirai. So, jom kita tambahkan pahala :) Tujuan utama Tiey sebenarnya untuk mencari "Sponsor" yang amat baik hati sudi support Simple GA by Sarah. So, i'm not looking for sponsorship for me, but for Sarah. Korang ade x yang sudi sponsor atau kenal blogger yang sekarang ni bajet lebih so offered sponsor? Kalau ada sila PM Sarah kat fb dia ------->Sarah Facebook. Ni blog adik Sarah cumil, kalau korang nak survey2 atau tanya pasal syarat @ seangkatan dengannya ni haa ::Blog Sarah::

Jom lah kita pakat tolong adik Sarah cari sponsor untuk 1st GA dia memandangkan she still new in blogger world ni. Tambah-tambah plak sekarang ni bulan puasa kan, so mari tambahkan pahala dengan menolong adik cumil ni. 


2 comments:

  1. best of luck... btw.. boleh join mine.

    nak bagi duit raya ni. esok last.
    semak kat link ni..

    http://zulhilmitempoyak.blogspot.com/2013/07/nak-bagi-duit-raya.html

    :)

    ReplyDelete
  2. Thanks. Insha'Allah saya join kalau xkekangan masa :)

    ReplyDelete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)