Friday, 6 September 2013

Begin of My New Journey

Assalamualaikum w.b.t,

Insha'Allah malam ni akan bermulalah perjalanan hidup sebagai student degree, daripada Kota Bharu ke Hentian Putra, Kuala Lumpur. As a Degree student, my family xdapat nak hantar ke kampus sepertimana masa Diploma dulu disebabkan beberapa faktor, so i need to take another way which is asking for a help from my auntie. So, naik bas je lah dengan ditemani oleh kak long Tiey. Agak sedih sebab family xdapat nak hantar.huhuk. Tapi xmengapa, its ok for me. Harapan Tiey, semoga kalian mendoakan keselamatan sepanjang tempoh perjalanan ke Uitm Shah Alam.


As a new student; Degree" i have to set up a new planning  in order to adapt with new environment, friends and lifestyle. New determination? Azam sama je macam Diploma, get Dean list every semester and grad in first class, That's my target. Hopefully i can achieve my dream. Amin. Maka besok, bermulalah kehidupan sebagai student degree of science biomolekul, xsabar nak belajar. Tapi agak gugup lah jugak sebab perlu menghadapai new surrounding.

Even malam ni naik bus, tapi packing barang xsiap lagi. Huhu. Sedih nak tinggalkan family memandangkan 4 bulan rehat kat rumah. Ape pum, student life is the busiest life for those who are looking for successful! Daebak. Doakan Tiey ye semua :)

17 comments:

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)