Thursday, 26 September 2013

I Love My New Timetable

Assalamualaikum w.b.t,

Anneyo.. Have a nice day. Alhamdulillah dapat jugak post new entry even 2,3 minggu ni bz. Fuhh. Oh yah. Finally i'm able to arrange my new timetable selepas tunggang langgan settle pasal subjek yang kena ambik sem ni.huhu. So sem ni sem 2,as the first semester . Maknanya Tiey terus masuk degree sem 2 la dan masih lagi berbaki 2 tahun. Wahh xsabar nak grad, 2 tahun tu kejap je. hihi. Minggu ni merupakan minggu ke 3 Tiey masuk belajar dan semua hal dah setlle especially timetable. Alhamdulillah awal semester ni timetable xpack sangat. So study sambil enjoy la. Boleh ke?

Timetable is credit to class rep. Zaim. The best leader ever

Its up to you.  It depend on the way you handle it. Based on my timetable ada bnyak gap so xde lah penat sangat duk kejar bas, cari bilik kuliah kan. Dengan gap yang ada tu pandai2 lah manage elok2 supaya i can gain something that will give profit to me. Xkanlah ada gap tido je kijoan nya. Suppose to be study or do revision kat library in order to be a genius student. Cayelahh. 7 subjek kena ambik sem ni, hope semua berjalan dengan lancar. May Allah ease our way. I love this timetable! Gaps make you more better.

18 comments:

  1. Replies
    1. Okei la tu. Memang cos Tiey heavy cket. So agak okei la tu dari xde gap langsung. hehe

      Delete
    2. sama macam wan jugak dulu..mula2 masuk U..jadual pack macam ni jugak..tapi, sekarang semester akhir..kelas hanya ada 3 hari je dlm seminggu..tu pun, ada 2 or 3 kelas je dlm sehari..

      Delete
    3. Dah tengok dah jadual Wan. Untungla dia.hehehe

      Delete
    4. tapi, xleh relax jugak..sebab semester akhir kan..ada final year project..

      Delete
    5. Ouh ye la. fyp tuu. Good luck Wan :)

      Delete
  2. Agak pack la huhu all the best dear^^

    ReplyDelete
  3. selamat menempuh sem baru dengan hati yang kuat.. hehe..
    shad klik ikea satu..

    ReplyDelete
  4. masih ada ruang masa utk rileks kan otak tuh ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi. Yup there is gap so there is rest also.

      Delete
  5. lg 2 tahun..? camtu kita grad sekali la nanti...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eak kira kita sama2 grad lah ni. Bereh sis Sally. Nanti kita tukar2 bunga time konvo.hehe

      Delete
  6. As salam.. sy ad a few question nk tnya ttg kos yg awk amek nih.. hope bleh respon kt my gmail.. :-) tq.. huhu.. 152cottoncandy@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wkmsalam. Ok. I will reply through email a.s.a.p. Insha'Allah i will help you dear :)

      Delete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)