Sunday, 15 September 2013

Kad Matric UiTM

Assalamualaikum w.b.t,

Alhamdulillah dapat jugak create entry baru walaupun kekangan masa. Harini genaplah seminggu Tiey berada kat UiTM Shah Alam. Kelmarin kami buat kad matirc, woo panjang kena beratur. Mujurlah Tiey datang awal cket, kul 8a.m. Tu pum dah kena beratur panjang. Agak2 nya lawa xgambar kad matirc degree Tiey tahun ni? Hahaha. Dulu time diploma kena snap photo time muka berjerawat. Hodoh gambar kad matirc kita.hoho. Kalau boleh biarlah gambar kad matric tu nampak lawa kan. Best la nak tayang kat member2 pastu rasa cam semangat nak pakai kad matrik. hoho

Biasanya kad matric ni dia xtahan lasak sangat, so kena jaga elok. Mujurlah kad matric Diploma Tiey still elok lagi even kulit2 nya dah mengelupas.hehe. Ok ape tuu jika dibandingkan dengan member2 Tiey yang lain, hampir semua dah arwah. Patah 4 lagi.hahaha. So Degree ni kena jaga elok2 lah, pastu jangan sesekali menyandar kat bahagian depan sebab takut kad matric patah.

**** Gambar macam mak cik 40an doh.huhu ( Kad matric Diploma UiTM Chendering. Gambar dia memang blurr, so jerawat xnampak.hoho -Yang degree xsiap lg****


Finally lepas settle beratur panjang & shooting gituu, diorang bagi cenderahati khas dari UiTM. Yang paling Tiey highlight, dapat tudung weiii. Tapi kat hujung belakang tudung tu ada lambang UiTM Wah semangat giler kot. Kalau laki diorang dapat tie, ok lah cket kan even ada lambang UiTM sebab time sekolah dulu pum memang tie ada lambang sekolah. Tapi ni tudung? hahaha. Agak2 korang pakai x? Pakai kot sebab kaler dia & tudung purple tu comel. Tapi pakai time ada even kat kampus lah.hohoho



9 comments:

  1. Assalamualaikum.
    Wah, dah buat kad matrik? cepatnya..
    Yana buat kad matrik minggu depan. hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wkmsalam. Dah pum. Kelmarin.hehe. Ouh, maybe Shah Alam laju cket.

      Delete
  2. welcome to uitm and congratz bcoz u are part of uitm student...stdy hard.... hehe

    ReplyDelete
  3. mai simpan kad matrik degree dlm wallet bek2..syg..dh hbs blajar pn tetap smpn..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah bagus Mai. Yang Tiey masih tersimpan rapi lagi, cuma agak lusuh.hehehe

      Delete
  4. hehe.iqa pon baru seminggu kat uia. samala.ktorg dapat baju batik dan t-shirt. wrna ungu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ouh. Tiey xdapat baju batik sebab time diploma dulu dah dapat. Pakai time mds tu je pum.hehe

      Delete
  5. wah kad matrik. simpan elok2. jangan kasi hilang ye

    Entri Baru Update : Cabaran RM10 Makan Tutti Fruiti

    ReplyDelete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)