Wednesday, 4 September 2013

Kemana Hilangnya Iklan Nuffnangku??

Assalamualaikum w.b.t,

Hye korang, Tiey ni still newbie lagi dalam Nuffnang, so Tiey nak tanya mereka2 yang dah makan garam pasal Nuffnang ni. Ni haa iklan Nuffnang yang Tiey letak atas header, sidebar dan bawah komen semua xade. Sebelum ni ade je, pastu lepas 4,5 hari ni xde. Ke memang camtu eah iklan Nuffnang? Ghaib?? hehehe. Ke korang je boleh tengok iklan Nuffnang, tapi Tiey xboleh?? Please help me. Ke Nuffnang xsuka kat blog Tiey ni?? Haa jangalah camtu, earning Tiey baru je sposen dua.


Please....Please tolong Tiey settle kan kepusingan yang melanda ni. Adoyai. Iklan Nuffnang asyik je ghaib dari blog Tiey, camner lah nak dapat BE dari Nuffnang kan. Jeles tengok korang share dapat BE dari Nuffnang. hihihi. Kepada yang sudi membantu silalah. Pertolongan anda amat dihargai. Sarangheo 

12 comments:

  1. haha..kat blog cik nor pn mcm tu jgk..kejap ada kejap tak der..tak thu knapa..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ouh memang style dia eah camtu. Ok lah. Hilang risau Tiey.hehe

      Thanks for the respond Cik Nor :)

      Delete
  2. tak dapat nak tolong sebab sy pn newbie and tak pernah dftr iklan ni
    hee . . bawak bertenang yee cik tiey . .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ouh ye ke.hehehe. Ok. dah tenang dah ni :)

      Delete
  3. kadang2 memang cenggitu peel dan penyakitnya, ni akak tengok ada jer ni, dia memang cam tu, sekejap ada sekejap tak ada...sometimes...cam iklan chipsmore... ^_^...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eak macam iklan chipsmore.hehehe. Thanks for the respond sis @Farah :D

      Delete
  4. Sama la nuffnang nad pun xde huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh ye ke. Hurm, Nuffnang merajuk kot.hehe

      Delete
  5. Replies
    1. Dah send ticket, tapi Nuffnang xbg respond pum. Maybe normal kot iklan Nuffnang menghilangkan diri.hehe

      Delete
  6. sama la..kebanyakan 2 minggu ni iklan nuffnang sebegitu
    dia tido tu...
    tp dia akan datang balik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ouh ye ke. Kira normal la tu kan memandangkan ramai yg alami situasi macam Tiey.

      Thank sis Yumida :)

      Delete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)