Sunday, 13 October 2013

Hadiah Daripada KLIPS

Assalamualaikum w.b.t,

Yeahhh. Finally dapat jugak Tiey tilik hadiah yang Tiey menang untuk KL Zombi merchandise giveaway. Dapat sehelai T-shirt & satu button badge yang comel. Alhamdulillah rezeki Tiey. Actually hadiah ni dah lama sampai kat rumah, tapi hari ni je Tiey baru boleh buka, tilik and try. Sangat berpuas hati especially t-shirt dia memang best dipakai sebab kain dia made of high quality cotton. Thanks KLIPS! Sebelum ni Tiey pernah dapat tiket cinema HOORAX cartoon movies untuk 2 orang dan sekarang ni dapat lagi. I love you KLIPS. Xrugi Tiey follow page ni.

T-shirt yang lawa-Ada gambar Zizan tu.hoho


Button badge yang aweosme!

Camner wei nak dapat benda free camni? Caranya memang senang sangat2. Tapi yang pasti korang perlu update lah dengan perkembangan KLIPS so make sure korang follow page dia tau. KLIPS menawarkan cinema tiket free dan juga menganjurkan bnyak GA. Hadiah untuk setiap GA memang mantap beb. Antara cara nak dapatkan salah satu hadiah dari GA yg diorang anjurkan so surelah korang kena join GA diorang. Just share links dan pastikan links korang tu viewed by many people. Alah senang je. Follow term and condition yang diorang tetapkan je. Kalau ada rezeki dapatlah tuu. hihi


20 comments:

  1. Sally selalu dapat tiket free je...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok la tu Sally. Janji dapat benda free rasa mmg happy kan.

      Delete
  2. tahniah ! untungnya dapat t-shirt free ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi. Rezeki tu Cikgu. Tiey pum xsangka dapat. :D

      Delete
  3. wah seronoknya memang tshirt free.. tahniah ya :)

    My recent post : Suka Atau Kecewa Beli Online

    ReplyDelete
  4. wah tahniah .. cantik baju dan badge tu

    ReplyDelete
  5. bestnya dapat hadiah........ jeles ni, shad dah la pengumpul tegar button badge n t-shirt. fond to it.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi. Jangan jelez eak. :p. Nak simpan bnyak2 button badge ni, Tiey suggest shad join GA yg KLIPS organized. Bnyak hadiah kot.huhu

      Delete
  6. wah beznye
    hadiah bw kenangan ni
    tahniah tiez, cantik baju n button badge tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sis. Alhamdulillah rezeki join GA KLIPS :D

      Delete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)