Saturday, 23 November 2013

CPUV #1 Nuffnang : INTI Cycle 1 Degree Campaign

Assalamualaikum w.b.t,

Alhamdulillah Ya'Allah. Sebelum ni tercari2 macam mana nak dapat CPUV Nuffnang memandangkan semua bloggers dah dapat benda ni. So, merajuk ngan Nuffnang sebab Tiey dah berapa kali hantar tiket dan usahakan. Finally i got it! Tapi dah agak terlambat nak kongsikan sebab Tiey dapat benda ni dah lama, on 1 November 2013. Hari ni baru je check kat Nuffnang sebab tetiba curious nak tau pasal earning. Maaf, den kesibukan mengejar ilmu Degree di UiTM Shah Alam. Jenguk blog pum kadang2 dek kesibukan. First thing i wanna do is, thanks to all of you especially to my readers yang sudi jenguk blog usang Tiey ni. Thanks for do support my blog. Tak lupa jugak para pengiklanan yang sudi memilih blog Tiey, thanks for the given "INTI Cycle 1 Degree Campaign" and thanks Nuffnang. Appreciate it soo much.

Maaf sedikit emotional, first time kot dapat.hehehe. Biarlah dah terlambat, tapi tanda penghargaan kepada para pengiklanan kerana sudi menjadikan blog Tiey sebagai pilihan, Thanks a lot.


Sedikit info tentang INTI: International University & Colleges


Selama lebih 2 dekad, INTI telah berada di barisan hadapan dalam pendidikan tinggi di Malysia dalam kedua-dua program iaitu asasi dan ijazah lanjutan. Penekanan pendidikan berfokuskan kerjaya, kualiti abad ke-21 dan keantarabangsaan membantu untuk memupuk dan menjadikan ia sebagai satu acuan kepada setiap pelajar INTI kepada graduan yang mampu menyesuaikan diri to membuat peralihan yang lancar ke dalam dunia pekerjaan.

Bidang pengajian yang ditawarkan ialah:
  • Program PRA-Universiti
  • Business
  • Engineering
  • Hopitality
  • Law
  • Sains Kesihatan 
  • Computer & IT

Banyak lagi kos2 yang ditawarkan oleh INTI college, untuk maklumat lanjut sila layari portal utama --> 







14 comments:

  1. tahniah tiey.. bulan ni pon kak dapat 1 ja cpuv berbanding bulan lepas... rasa mcm nk majuk jugak la dgn nuffnang hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sis Lieya. Xpe, akak usahakan lagi nanti dapat lah tu.hihi

      Delete
  2. alhamdulillah rezeki, tahniah yer, akak tumpang happy untuk tiey...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Terkejut jugak Tiey dapat benda ni.hehe. Thanks akak. Koranglah yang bagi inspirasi utk Tiey trus usahakan CPUV Nuffnang ni.hihi

      Delete
  3. tahniah!
    sy pun dapat 1st cpuv yang sama macam tiey.. hope lepas ni banyak lagilah cpuv yang melekat kat blog kan? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks. Congrats jugak. Yelah, harap nanti berderet iklan yg datang.hehe

      Delete
  4. kak tiey, saye tak fhm sgt tntg cpuv ni.. saya baru buat blog dlm dua minggu lps.. ari ni sye dpt first cpuv.. tp yg peliknya status dye bukan 'on going' tp 'credited.. padahal sye bru dpt mnde alah cpuv tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ouh ye ke. Akak pum xsure. Biasanya dia bagi tempoh jugak untuk CPUV ni. Better adik send ticket kat Nuffnang, tanya pasal problem ni. :D

      Delete
  5. Tahniah... rezeki akhir tahun

    ReplyDelete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)