Saturday, 21 December 2013

Shopping Kat Hot Market

Assalamualaikum w.b.t,

Bagi merayakan hari kegemilangan kami iaitu the end of last..last test of this semester Tiey plan hangout lah untuk release stress and gain new spirit. ecece. Ayat xboleh blah kan.huhu. Kalau korang pergi mana nak lepak2 ngan classmate? Korang tau x satu aktiviti yang boleh release stress iaitu "shopping". X gituu? Perhh. shopping is the best to treat your pain xkisahlah stress ke, putus cinta ke ape ke tapi shopping memang best and awesome! So our destination iailah Alam sentral je, yang paling dekat dengan UiTM Shah Alam lah. tambang bas RM2 je pergi dan balik. Jimat giler.

So, tempat yang paling2 best shopping ialah "Hot market". Sure rakyat Selangor pernah datang sini kan? Honestly, kedai ni boleh buat korang rambang mata. Rosak terus mata haaa. Tiey duk situ je dekat 1 jam lebih. Cantik giler barang2 kat sini dah tu murah pulak. Haiyoo. Memang kering lah duit dalam purse Tiey tau. Tiey suggest sape2 yg nak beli souvenir tu boleh la mai sini bagi yang xpernah datang lagi.hehehe. Banyak jugak barang yang Tiey beli tu pum dah hadkan, kalau x memang habis semua duit dalam bank coz I'm shopaholic.kiki

Ni haa.. Hot Market memang aweome!!


Teddy bear yang cute miut dan murah lagiii...



Tabung PSY yang ni memang lawa giler. RM15. 


Tiey beli mugg ni satu. Comel kan. Giraffe-Kwang Soo.hihi


Dalam banyak2 benda yang ni lah Tiey dah lama cari. Facial brush yg Korea tuu.

12 comments:

  1. facial brush tuh berape?n function nyew?

    ReplyDelete
    Replies
    1. RM3 je awak. Function ni sebagai scrub muka so time cuci muka tu awak berus muka guna benda ni. Benda ni flexible dan lembut je. Function dia untuk black/white heads removal dan smoothkan muka kita. Tryla pakai, best tau :D

      Delete
  2. kalau masuk dlm ni boleh rambang mata ^_^

    ReplyDelete
  3. waaahh.. comelnya teddy bear dia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi. Nanti Tiey bagi kat shad eah :D

      Delete
  4. yg last tu, xpernah tau pun.. nak beli lah :D baru tau function dia..
    amal singgah sini.. selamat petang :)
    jemput singgah :)
    http://cikamal.com/contest-seo-eridy-5.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang gambar last tu dah lama femes, tapi ni baru jumpa n beli. Try la amal guna time nak cuci muka tuu, best gosok kat muka.

      Delete
  5. tak pernah sampai lagi. jauh jugak serdang ke shah alam..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti dah sampai @Wan singgah kat sini. Xrugi kalau cuci mata masuk dalam ni.hehehe

      Delete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)