Tuesday, 14 January 2014

2 Paper lagi Wei!

Assalamualaikum w.b.t,

Today is Tuesday bersamaan dengan 14/1/2014. So esok paper microbe.

Pastu the last one Sabtu ni. 2 paper lagi ni wei tapi mood ni dah ada kat rumah. Camner ni??


Seriously, Degree ni memang malas tahap gabang time final exam. 
"Ku yang dulu bukanlah sekarang"

Ya, sekarang ni aku seorang yang pemalas. Xkisah lah pemalas ke ape asalkan result power!
Ada ke camtu?? Study smart la katekan, shrink time spent sebab tu dipanggil malas. hahaha

So,

TWO MORE PAPERS,

Just hope everything its gonna be okay. Yeah. Lupa. Salam Maulidur Rasul semua.

One more thing. Salam 1 kangkung.kikiki

8 comments:

  1. ggod luck ! :) salam maulidur rasul..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks syira :)
      Salam Maulidur Rasul jugak :)

      Delete
  2. kami kat UPM minggu ni dah mula cuti semester.
    good luck for the remaining two :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah2x. Untungla. Thanks for the wish.
      Selamat bercuti :D

      Delete
  3. Hye, saya suka baca blog awk. Dan baru2 saya baru buat blog harap awak boleh follow dan singgah di blog saya :) http://awksweetgitu.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks for the good feedback. Insha'Allah i will bw and follow you dear :)

      Delete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)