Sunday, 26 January 2014

Chicken Chop - Siblings Gathering

Assalamualikum w.b.t,

Alhamdulillah diatas rezeki yang Allah kurniakan dapat jugak Tiey belanja family makan2. Duit zakat RM2.5k tu xde nilai kalau xguna dengan betul kan. So, almost duit tu Tiey melabur untuk family yang tercinta. Bukan nak poyo ke ape, cuma certain manusia ni berkira sangat duit habis sebab family. So. cerita pasal semalam kami adik beradik lepak makan Chicken chop depan Cimb bank Kota Bharu. Xdpat pergi 1 family sebab my mum lelah and my father plak ada kat masjid. So. terpaksalah tinggalkan bonda selepas berkali2 pujuk suruh ikut kami semua. Katanya nak tunggu ayahanda balik kejap lagi.

Lepak2 kat kedai tu sambil berbual2 dengan mereka semua. Wahh. Memang best dapat berkumpul ramai2 camni. Cuma sorang je xde, my sis sebab kerja. Nanti susah dah nak lepak camni sebab my big bro kena bertugas kat Sarawak. Jauh maaa. Nak lepak kena tunggu dia balik cuti, tu pum kalau Tiey ada kat rumah, cuti sem dan seangkatan dengannya. Insha'Allah, kalau ada rezeki lagi nanti "aku" belanja lagi', gtau  aku kat mereka semua. Honestly, rasa happy bila dapat treat diorang.

A few photos pasal al-kisah Chicken chop semalam. Sedap :) Tiey bagi empat bintang.hehehe





8 comments:

  1. Replies
    1. Nanti datang singgah kedai ni.hehehe

      Delete
  2. sedapnya,, :D
    lagi2 bila tengah lapar skrg..haih... :(

    ReplyDelete
  3. apsal sedap sangat nampak chicken chop tu -_-'

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom Sis Sally mai singgah kb. Boleh mam chichken chop ni.hehe

      Delete
  4. Thanks for ur kind heart treated us well and I believe from now on Allah s.w.t will ease, bless ur way & u always in prosperity. Next time, it's my turn to treat you & others. Insha Allah. Pls do not forget to upload my cute "Yellow Swift" in ur nice blog :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Most welcome my bro. Amin. May Allah bless us. Insha'Allah,
      Orite, I will create special entry about your ex yellow swift and the new one, Honda Civic car.huhu

      Delete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)