Sunday, 26 January 2014

I'm Coming Back!

Assalamualaikum w.b.t,

After long time having a great journey, finally i can focus my part time job which is blogging. Before this ade je update status, cuma xberapa nak update sangat memandangkan life Degree is tougher and busy. Honestly, since masuk degree bulan 7 tu Tiey memang xpernah pun join mana2 giveaway. So now, I'm Coming Back to shine and making this blog great and great.


Normal la blog ni, over active time cuti semester je sebab time ni lah Tiey ada chance nak join GA, edit blog and share apa yang patut. Bila dah masuk new semester memang blog xde masa la nak dijenguknya.

Misi penuhkan Followers--------> Target blog untuk tahun 2014. 
Harap dapat cecah 1K followers. Insha'Allah.

6 comments:

  1. kalau izudin masa sem lagi aktif, haha
    sebab banyak benda nak share. ekceli,cuti sem banyak aktiviti luar...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ouh ye ke. Gitu plak.hehehe
      Cuti sem ni mmg bnyak makan angin jugak, tp kira time free tu lebih bnyak rather than time belajar so sempat lah nak mengarang2 kat blog ni.

      Delete
  2. welcome back.. hehe.. Shad dah habis dah final semester.. Lepas ni praktikal, lagi rasa macam tak sempat jenguk blog.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wow. Siap ada orang sambut lagi ni.hehehe. Kalau praktikal lagi lah busy. Xpe2, nanti free dapat la tu update pasal praktikal kan.hehe

      Delete
  3. Replies
    1. Shad la yg praktikal, Tiey lambat lagi.huhuhu

      Delete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)