Wednesday, 29 January 2014

Mane Hadiah Aku Wei!!?

Assalamualaikum w.b.t,

Haish. Pagi2 dah emo. Apesal?
Dah la title entry pum macam nak tumbuk orang je?

Yup. I'm gonna hit those people yang xresponsible tuuu.
Mane Hadiah AKU weiii??


Ni benci nak involve GA, sebab xsemua para sponsor yang jujur, adil dan saksama. Last2 kita kena redha sebab 2,3 puluh kali xbg respond. Geram wei! Camner eah nak hapuskan spesies penipu ni?
Patut ke kita list diorang ni?? So kita especially bloggers yg organized GA xditipu dan para pemenang xberharap sangat dengan hadiah palsu tuu.

Almost bloggers faced the same thing right??
Ada setengah tu xbagi respond terus. Ada yang bagi 1000 alasan sebab busy, last2 menyepi macam tu je. Xkisahlah busy ke, atau ada kat bawah tanah ke ape ke. Yang penting tunaikan janji tu. Xkisah lambat asalkan sampai jugak kat mereka yang berhak dapat hadiah tuu.

Ok dah lahhh. Xnak emo panjang2. Chill lah kan. Manusia memang pelbagai. Anggap xde rezeki lah tu. (Sedapkan hati lah katekan.hohoho)



14 comments:

  1. adeh! siapa yg berlaku kejam tu..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe. Entahla sis Sally. Lumrah alam blogger.

      Delete
  2. selalunya tiey akak akan anggap tak ada rezeki dan halalkan jer... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah. Tapi kita kena ajar orang camni ni. hehe. Jadi gangster sekarang ni :D

      Delete
  3. Sama la. Yana pun pernah join GA dulu, hadiah sampai sekarang tak sampai2, menyepi camtu je. Geram tu tak payah cakap la kan. Hehe. Geram dgn spesies penipu camni. Sabar jelah ye Tiey. Anggap la kita takda rezeki. Huhu

    ReplyDelete
  4. samalah kita..tanye banyak kali kang dorang marah2 pulak..siap perli2 kat fb or blog yang kita ni hadap ngan barang dorang!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah. Kita excited nak hadiah lebih2 lg first GA menang. Nak lah merasa dapat hadiah kan.huhu

      Delete
  5. syira pun ade sorg ni senyapp je...lambat tak apa..sebulan pun sanggup tunggu tapi jgn la menyepi kannn...kne jujur !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup. Lambat xpe asalkan bagi jugak. Ni x, terus menyepi. Xpelah, tu urusan dia dengan Allah. Xberkat hidup kalau janji xtepati.

      Delete
  6. Replies
    1. Kalau 2,3 orang xpe lah. Ni ramai tau. Tapi nak buat camner, perangai manusia so xboleh dielakkan.

      Delete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)