Wednesday, 5 February 2014

Bye My Bro

Assalamualaikum w.b.t,

Dah 4 hari xdapat update blog sebab outstation. hehehe.
Alhamdulillah, dapat jugak update blog after having a long journey from KB----> KL

Hari Sabtu haritu bertolak dari Kota Bharu ke Kl sebab nak hantar my bro ke KLIA. He is now Sarawakian. Tahniah kepada my beloved bro. Akhirnya cita2 dia nak jadi "Engineer in Mechanical" tercapai jua setelah hadapi pelbagai dugaan. Alhamdulillah. I'm proud on him.

Doaku dan harapan untuk my bro semoga berjaya dan jaga diri elok2 kat sana.
Yang paling penting kerja elok2, nanti boleh lah payungkan adikmu ni.hohoho

 Insha'Allah, i will be strong as you being and indeed, you are my idol. Salute.

Beberapa keping gambar kat KLIA before dia dibawa terbang oleh MAS aircraft. Bye to my broo.




Tunggu flight sambil layan karenah budak tomel ni :)



Finally, he went to his new home town ---> Kuching, Serawak




8 comments:

  1. congrats to your bro...
    may Allah ease :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks to your wish. Insha'Allah :)
      May Allah give the same thing to you, being blessed by HIM.

      Delete
  2. wah...tahniah..hebat abang awak ye =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks :)
      That's why i'm proud on him.

      Delete
  3. Replies
    1. Cik Nor wish kat Tiey ke atau kat abang Tiey ni? Kalau abang Tiey dia dh keje. Anyway thanks a lot :)

      Delete
  4. tahniah . perjalanan yg baru bermula .

    ReplyDelete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)