Friday, 21 February 2014

Coklat-Coklat Langkawi

Assalamualaikum w.b.t,

Salam Jumaat yang barakah buat seluruh umat Islam. Actually, Tiey mengidam nak mengunyah coklat-coklat Langkawi punya! Haiyoo. Macamlah Langkawi tu dekat sangat kan. 
Ape ada dengan Langkawi??
Of coz lah cokelat celup2. Perhh. Memang rabun mata kalau dah sampai kat Langkawi especially bila nampak kedai coklat. Xgituu??

Ni haa, coklat-coklat yang kawan Tiey bagi. Thanks to her Bella.
Ada sape2 nak pergi Langkawi x? Nak order coklat2 ni.heeee


Daim is one of my favourite! Yummmy....




16 comments:

  1. enjoy the pleasure of chocolate yer tiey... *_^

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Hehe. So delicious and passionate. :)

      Delete
  3. sy pun suka daim..
    kalau beli kat airport mahal gila..
    harap ada orang bagi free je.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daim memang best kan. Memang mahal kalo beli kat airport, harga cekik darah btoi. Tulah. Harap dapat free je nak tunggu p langkawi xksampaian.huhu

      Delete
  4. Replies
    1. Wkmsalam. hehe. Biasala coklat Langkawi mmg best :)

      Delete
  5. mintak post daim sebungkus... huhuhu.. sedapnya~~~

    ReplyDelete
  6. langkawi dan coklat mmg tak dpt dipisahkan.. hehe...

    ReplyDelete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)