Tuesday, 18 February 2014

Fungsi Anda Berblogging?

Assalamualaikum w.b.t,

Selamat pagi semua. So, today satu persoalan yang timbul "Ape fungsi anda berblogging"???
Setiap perkara yang kita buat dalam hidup ni mesti ada function tersendiri kan?
Even nak habiskan masa terluang tu pum function jgak.


Okeih. The reason why i have involved in blogging life: 
I want to share, guide and spread new knowledge.

Main reason:

Faktor utama tiey create blog sebabnya setiap kali Tiey search benda2 yang berkaitan pelajaran seperti cos yang tiey dapat, subjek ape kena belajar, camner kampus sana and so on. So, keywords tu menuju kemana kalau bukan ke blog! That's why terdetik dalam hati ni nak create blog, then share experience especially benda yang telah tiey pelajari. So, junior2 or someone else yang tengah mencari keyword tersebut boleh trace and gain something that can make them understood what are they looking for.

Anda pula bagaimana?

Some of bloggers suka share pasal personal life, gossip, news, tips and some of them organize GA.

Tu semua xde masalah. Yang pasti bukan cari gaduh. 

p/s: Tapi, kalau dah femes janganlah sombong plak kan. Kalau newbie tegur apa salahnya kalau bagi respond. Xgituu?

8 comments:

  1. hye awak...saya dtg jenguk awak :D

    ReplyDelete
  2. Tujuan berblog untuk saya share apa2 yang saya rasa bermanfaat untuk diri sendiri dan orang lain. Seronok sangat berblog ni! Macam2 info kita boleh dapat! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Good purpose! Yup. blogging ni fun. I'm like it :)

      Delete
  3. Fiza pula buat blog mcm diari.. semua kenangan nak dicatatkan.. nnt bila2 boleh baca semula..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Well, everybody has their own reason. Good reason Fiza! Kalau diari buku ni malas nak tulis, better typing kan. laju.hehehe

      Delete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)