Monday, 24 March 2014

Lembutkan Badan Dengan Johson's Losyen

Assalamualaikum w.b.t,

Setelah dapat tau yang bedak debu atau dikenali sebagai "Bedak Talkum" boleh menyebabkan kanser, lantas Tiey terus stop menggunakannya. Actually susah nak dapatkan bedak tanpa tac chemical ni. So, Tiey try cari alternatif lain bagi mengantikan bedak talkum ni sebab xsedap la badan ni kalau xdisapu dengan bedak atau krim. Oleh itu, Tiey try losyen ni haa "Johson's body care".


Memang best pakai! Bau tu memang sedap sangat2 dan yang pasti kulit memang lembut. Setiap kali mandi Tiey akan apply as substitute kepada bedak.

Haritu losyen dah habis so try cari kat Watson. Tadaa.
Murah giler, 2 benda ni RM15 je. Kalau ikutkan harga yg kecik tu 100ml- RM7 lebih. Ni sekali yg botol besar dapat RM15. So, ape lagi terus Tiey beli.




7 comments:

  1. eh murah sgt dah tu hga tu
    nak jgk ...hehe!
    sedap bau die kan?
    lmbut2 je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau nak kena beli kat Watson la. kiki.
      Ha'a. Bau dia memang sedap sangat2, lembut :D

      Delete
  2. macam best je sis.tapi ada paraben tak losyen ni?

    ReplyDelete
  3. losyen ni memang lembut dan wangi :)

    ReplyDelete
  4. tanx sharing.. nice n3 :)

    http://www.tulisanfadz.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Most welcome & Thanks for visit my blog :)

      Delete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)