Monday, 3 March 2014

New Room & Roomate

Assalamualaikum w.b.t,

Alhamdulillah, kelmarin dengan selamatnya sampai dibumi Selangor dan terus daftar kolej or we call it as hostel tau. Masih diberi peluang untuk stay kat Kolej Mawar.

Sem ni dapat tingkat 1 je. Rendah dari sebelum ni which is floor 7, tinggi woo. Tapi, xbest la duk tingkat 1 sebab xdpat nak view pemandangan dari jauh. Ape yang special sangat dengan tingkat 1, block 2b ni?
Ahaa. Pink kaler punya bilik dan hanya mereka yang aktif dalam kolej je dapat duk tingkat2 bawah ni. So, yang duk aras 0 tu ajk kolej la. 


Hypothesis : Semakin rendah floor yang diduduki, semakin besar peranan anda kepada kolej.

Lol. Siap bagi hypothesis segala. hehehe. So, thats my new room and i got new roomate. Mjur dapat katil kat tingkat, so boleh sekodeng. Xpe xdapat view pemandangan jauh, tapi tengok pak guard jadi la.hahaha

Dapat tengok budak2 ni keluar masuk pintu belakang la.huhu


18 comments:

  1. wah bilik warna pink pasti ceria...

    ReplyDelete
  2. Hehehe...seronok la dia ek..kak sally duduk rumah je... ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe. Bila kita nak jumpa ni.hehe

      Delete
  3. xpelah duduk bilik tingkat bawah.. sekurang2nya tak penat nak mendaki tngga kan..hehe

    *akk singgah smbil buat tabungan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xpe, kat sini guna lif.hehehe
      Thanks for do visit my blog sis :)

      Delete
  4. huhu..kira org pnting la ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Poyo je kan statement ni. Xdelah. :D

      Delete
  5. Dah lama tak terjah sini, hari ni baru dapat terjah blog awk :)

    Mohon singgah dan follow blog saya awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks for do visit my blog.
      Nanti Tiey bw ye :)

      Delete
  6. luas biliknya tuh . nampak selesa .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Luas tu luas la. Tapi kaler xsesuai kan, patut white.hehehe

      Delete
  7. waaah bilik yg ceria pink orange gitu..okla tu duk tingkat bawah xpenat naik turun tangga nanti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Colourful sangat, sakit mata.hehe.
      A'ah, guna tangga je, xpyh dah naik lif.hihi

      Delete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)